Kolobrzeg San

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2013 11:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Kolobrzeg San

Post autor: Ewelina7 »

I ja w tym roku wybieram się zimą do Sanu. Co prawda będzie to turnus świąteczno-noworoczny, ale mam nadzieję na udany pobyt...
Może ktoś był w tym terminie i wrażeniami podzieli się ze mną... :)
Pozdrawiam sympatyków Kołobrzegu...
Awatar użytkownika
Isia55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 paź 2014 09:35
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Isia55 »

Witaj Ewelino,ja również wybieram się w tym terminie do sanatorium SAN. Z informacji wynika, że pobyt w tym terminie jest świetnie zorganizowany przez sanatorium. Może się spotkamy, czy masz już rezerwację? Pozdrawiam Isia.
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Isia... Jak miło że się odezwałaś. Jadę sama, rezerwację zrobiłam za pośrednictwem MedicalChemist w Bydgoszczy. Za ich pośrednictwem pojadę po raz trzeci /różne ośrodki sanatoryjne/, jest to turnus rehabilitacyjny, dla mnie pełnopłatny, ale naprawdę warto!!!
Miło będzie Cię spotkać, a wstępnie proponuję pogadajmy na poczcie - [email].pl pozdrawiam... Ewelina
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Ewelina i Isia :kwiat: Kolobrzeg zima jest równie piękny jak latem..pod kazdym względem :P wiem co piszę bo co roku tam bywam latem i zimą ;)
No moze troche więcej ubrań trzeba zabrać,chociaż nie koniecznie :o w zeszłym roku przysylano mi lzejsze rzeczy a odsyłalam do domu cieplejsze..przez 2 tygodnie sloneczna pogoda i nawet 15 st...więc w droge moje mile Panie..San..Verano..stoi otworem :P pozdrawiam Goska
W razie pytań prosze pisać...odpowiem jak będe znała odpowiedzi :kwiat:
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Małgosiu, moim zdaniem pozytywne nastawienie, miłe towarzystwo... i będzie super...
San znam z wieczornych potańcówek, ja byłam w Niwie, ale do Sanu i Verano chodziłam z przyjemnością...
Fakt, nad morzem nigdy nie byłam w zimie... jednak wierzę w opinie tych co bywają.!!!
Wybrałam San bo ma bardzo ciekawą ofertę świąteczno-noworoczną z balem SYLWESTROWYM, pakietem zabiegów i wolnym wstępem na basen solankowy.
Czego chcieć więcej..? Kilka pozytywnie zakręconych osób które potrafią stworzyć dobrą atmosferę..!!! :P
Pozdrawiam... Ewelina
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 67 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Suzen »

Ewelina7 pisze: Fakt, nad morzem nigdy nie byłam w zimie... jednak wierzę w opinie tych co bywają.!!!
Ewelino
Wbrew obiegowej opinii ,zimą nad morzem można wypocząć i jest super.Uskuteczniałam dużo,dużo długich spacerów. :D Każdy z moich zimowych pobytów był udany.
Pozdrawiam :)
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Spacery też będą, obowiązkowo!!! :D
Bo po cóż nad morze jak nie dla morza, klimatu, jodu.. i ;) cd..
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Mozesz szukać Ewelinko bursztynów..ja co roku to robię..pozdrawiam bedziesz bardzo zadowolona zobaczysz :serce:
ODPOWIEDZ