Weneda-Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
_Agata_
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2012 11:04

Re: Weneda-Kołobrzeg

Post autor: _Agata_ »

od 13 października
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

witam Agatko, :) oj chciałoby się wyjechać nad polskie morze :( ale niestety muszę jeszcze poczekać do wiosny, no i zobaczymy czy się uda, jka nie to napewno w lato pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku i udanej ekipy :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja kocham polskie morze, powodzenia.
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Agatko, San to fajne sanatorium. Byłam w Sanie w sierpniu 2 lata temu. Bardzo chętnie spotkam się z Wami na molo. Ja będę w MSWiA
forumowicz

Agatko,ja jestem od 11 pażdziernika,jak masz życzenie ,to do zapraszam do spotkania przed molem :lol: Szykuje się spora grupa ;) ;) ;)
forumowicz

Witam ja jadę od 11.października czy ktoś się wybiera w tym czasie?????
forumowicz

Cz ktoś jedzie od 11 października z warszawy lub okolic? chętnie się zabiorę, dorzucam do paliwa.
_Agata_
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2012 11:04

Post autor: _Agata_ »

blondi pisze:Agatko,ja jestem od 11 pażdziernika,jak masz życzenie ,to do zapraszam do spotkania przed molem :lol: Szykuje się spora grupa ;) ;) ;)

Dzięki za zaproszenie :) ... ale z tego co tutaj wyczytałam to spotkanie jest 12, a ja będę w Kołobrzegu dopiero od 13 :roll:

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Możemy być o 15-tej przy molo i 12-go i 14-go października :D Nie ma problemu - wypoczynek, integracja... znaczy leczenie najważniejsze :lol:
forumowicz

Ok,co prawda to prawda... :oops: :oops:
ODPOWIEDZ