i co byś zrobiła ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: i co byś zrobiła ?

Post autor: forumowicz »

po 1 butelce wina,kobieta ciągnie faceta do łóżka,a facet myśli co jeszcze wypić
forumowicz

ja bym zrobił seksik z ta kobitka...a potem wypilbym po szklanie i na rusztowanie. :lol: :lol: ;) :mrgreen:
forumowicz

potem może byc tylko lepiej.....super seksik i duzy romansik....z butelka dobrego winka. :lol: :lol: :lol: :D :mrgreen:
forumowicz

Robercik będziesz w Krynicy?
forumowicz

Niestety, ale nie.....a kto pyta?? i dlaczego?? byłem w Nałęczowie, obecnie.
Zreszta wolę polskie morze lub niżiny...wieś polską. Nałęczow jest super. ;)
forumowicz

tak pytam,bo będzie tam kilka osób stąd,napisz coś o Nałęczowie! może być na private,to co głównie facetów interesuje
forumowicz

Krynicy nie znam, ale super, ze z forum jedziecie, a jesteś facetem czy kobitka?? chyba facetem, ale pytam, bo nie jestem pewny.
A Nalęczów jest super piekny i cichy, spokojny. Polecam Lublin i Kazimierz na wycieczki.
Polecam spacery.....a jak ktos lubi, to i potancówki w okolicznych salach dancingowych....np. Wołyn....ja nie chodziłem, ale opowiadano mi....ja wolałem odpoczywac w ciszy, jestem z Warszawy, zmeczony byłem dużym miastem. Za sanatorium Ciche Wąwozy jest prawdziwa wies, godna odpoczynku.To polecam.I park w Nałęczowie.A jedziesz tam??
forumowicz

Patrząc w wyświetleniach dot tematu wyjazdu do Krynicy Z to będzie tam więcej niż parę osób z tego forum ;) :lol:
forumowicz

Robercik czytaj wolniej :lol: :lol: pozdrawiam :) :)
forumowicz

Kruszynko...czytam wolno, ale co masz namysli?? :o :o :shock: :shock: :shock: :?:
ODPOWIEDZ