HANYSY SE TU GODAJOM
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
Cosik wymietło ludzisków ze śląskiego godania.baron14 nic nie szkryfje o sanatoryjum ino wito i kawa ze ło....wocami daje
Bóg zapłać Mu za to
Mie nie było ,bo we robocie tak mi dowalili że wieczór jedwie na łocy żech widziała
Kolejny mo być podobny -tak więc możno we weekend siedna się na dłużej ,co by z kamratami pogodać.Dzisiej sobota to inksze łobowiązki ,ale musza znojść czas ,co by tu wpaść
Mom do łodpowiedzi na listy co mi na poczta weszły i takie to życie jak we Madrycie
Pozdrowiom gorko !!!
Stokroteczka co tu szkryflać ? jak to tak downo byłostokrotka pisze:Witojcie wszyćkie do kupy![]()
Cosik wymietło ludzisków ze śląskiego godania.baron14 nic nie szkryfje o sanatoryjum ino wito i kawa ze ło....wocami daje![]()
Bóg zapłać Mu za to![]()
Mie nie było ,bo we robocie tak mi dowalili że wieczór jedwie na łocy żech widziałaRano żech przed piątą wstowała a poteym do dom po 10 godzinach żech wracała.
![]()
i tak cołki tydzień .
Kolejny mo być podobny -tak więc możno we weekend siedna się na dłużej ,co by z kamratami pogodać.Dzisiej sobota to inksze łobowiązki ,ale musza znojść czas ,co by tu wpaść![]()
![]()
Mom do łodpowiedzi na listy co mi na poczta weszły i takie to życie jak we Madrycie![]()
![]()
Pozdrowiom gorko !!!![]()
![]()
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Niestety mnie nie bydzie już dzisoj ni w niedziela bo mom dyżur u wnuków
Klara blinduje i to jest to czego nom dzisiej potrzeba.
Wspomnienie lata - siedzi we gowie każdego -prowda?
To se podziwejcie na łostatnie letnie łobrozki