Iwonicz Zdrój Wisła

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2014 20:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Iwonicz Zdrój Wisła

Post autor: dorotka79 »

:( No i nadal cisza.....
JolaNa6
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2014 12:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JolaNa6 »

Witam, ja też jadę do san. Wisła od 13.10, więc nie będziesz sama Dorotko, pozdrawiam
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj.Jola a skąd jestes? jesli moge wiedziec.Mam na imię Dorota,jadę z okolic Częstochowy
JolaNa6
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ja jestem z okolic Krakowa. Wybrałam Iwonicz bo w ub. roku byłam w Rymanowie i mam bardzo mile wspomnienia stamtąd. Mam nadzieję że tym razem będzie podobnie. Szkoda że nie ma basenu na miejscu.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

JolaNa6 pisze: Wybrałam Iwonicz bo w ub. roku byłam w Rymanowie i mam bardzo mile wspomnienia stamtąd. Mam nadzieję że tym razem będzie podobnie.
Witaj JolaNa6
Byłam w Iwoniczu i Rymanowie.Z Rymanowa mam miłe wspomnienia i z Iwonicza również.
Życzę udanej rehabilitacji i miłego pobytu.
Pozdrawiam :)
JolaNa6
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję Suzen, byłam w Zimowicie, a w styczniu w Krynicy i po tych dwóch wyjazdach, zupełnie innych od siebie, stwierdziłam, że mimo wszystko najważniejsi są ludzie. Mogą być extra warunki ale jak nie ma z kim spędzić wolnego czasu to nic nie pomoże. Dlatego nie zrażam się za bardzo negatywnymi opiniami. Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych udanych wyjazdów.
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam JolaNa6 ma racje -ludzie tworza kilmati atmosfere a nie zlote sztucce na stolowce - pozdrawiam milego wypoczynku
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Tez się z tym zgadzam,wszystko zależy od towarzystwa,ale bądzmy dobrej myśli.Jeszcze parę dni i wszystko będzie jasne.Szkoda właśnie ze nie ma basenu na miejscu,ale cóz?będziemy chodzic obok.Pozdrawiam
JolaNa6
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witajcie dzisiaj :)
Dopiero uczę się korzystać z tego forum, Ja Dorotko dziś odczytałam wiadomość od Ciebie, niestety nie mogę jeszcze wysyłać wiadomości :( na razie jedynie w tej formie.
Ja mam trochę więcej lat,niestety, co mam nadzieję nie stanowi dużego problemu :roll:
A jak jedziesz?
Pozdrowienia dla Suzen i Mercedes, dziękuję ;)
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Joluś jadę swoim samochodem,tzn.mąz mnie zawozi i jeszcze jadą z nami 2 Panie tu z okolicy mojej.Wiek nie ma zadnego znaczenia dla mnie,dogaduję sie z kazdym :D
ODPOWIEDZ