Polanica Zdrój - Wielka Pieniawa , inne

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
jurek475
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2014 11:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Polanica Zdrój - Wielka Pieniawa , inne

Post autor: jurek475 »

Alice

Zycze pozytywnych zabiegow,wspanialej pogody systematycznego powrotu do zdrowia.
o 20,30 przy kolorowej fontannie i przepieknej muzyce bede z Wami. :serce: :kwiat: :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Alice, przemiłego pobytu życzę, dużo dobrego zdróweczka i ..... sama wiesz czego :lol: :lol:
Pozdrawiam serdecznie i buziaki przesyłam :serce:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Kurczę... tak fajnie piszecie o Polanicy, a ja jeszcze nigdy tam nie byłam :roll: muszę koniecznie odwiedzić to Uzdrowisko... może razem z Ewą :?: przecież mamy po drodze :lol: ;) Oczywiście pozdrawiam gorąco Alice :serce:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jurku,w piątek i sobotę jest taka moc atrakcji,że fontannę odłożymy do niedzieli.....no i o 20.00 bo tak jest w październiku.
Gosiu,są tu również pacjenci z ZUS-u,ale chyba mieszkają nie w głównym budynku,tylko tych obok (są połączone). Teraz kończy się turnus zusowski w piątek.
Rybka,Ewuniu zapraszam serdecznie.Ze "Zdrojową" już wstępne zapoznanie było,dziś się też wybieramy.
A jeżeli chodzi o zabiegi mam codziennie rano ćwiczenia 25 minut i potem pływanie i natryski w basenie.Oczywiście codziennie sala tortur w postaci gimnastyki.Poza tym kąpiele solankowe i hydromasaż,borowina no i obowiązkowe picie wódy 3 razy dziennie (w końcu przyjechałam do wód :lol: :lol: )
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: