meduza mrzeżyno

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
gaba43
Na forum od: 11 paź 2009 16:35

meduza mrzeżyno

Post autor: gaba43 »

Dla mało wymagających.Cena nieadekwatna do standartu-=,wyżywienie na poziomie baru mlecznego,zupy bez smaku,małe porcje posiłków.W sezonie kiedy warzywa są tanie,na talerzu 2 plastry pomidora i strzęp sałaty.Wydzielone ciemne pieczywo.W ofercie,szereg zabiegów,na miejscu okazuje się,że wodne nie są w pełnej ofercie-nieoficjalnie z powodu oszczędnosci.Pierwszy raz spotkałam się z sytuacją,żeby ,,atrakcje w rodzaju wieczorek zapoznawczy,ognisko i wieczorek pożegnalny kończyły się po kilkunastu minutach.Co wieczór w kawiarni teoretycznie różnie nazwane wieczorki kończyły się równie szybko jak zaczęły.Frekwencja na spacerku brzegiem morza sięgała w porywach kilku osób.W mojej ocenie to nie do końca wina ludzi biorących udział w turnusie,ale w dużej mierze osoby,która była zajmowała się organizacją tych pożal się boże imprez.Do bezpłatnej w ofercie wycieczki,dopłata po kilka zł od osoby.Na szczęscie miasteczko urokliwe,z czystą,piaszczystą plaża,przyjazną także dla ludzi z psami,ale bardzo czystą.Mojej opini na stronie Meduzy administrator nawet nie umiescił,za to w kilka dni pojawiły się 2 lakoniczne pozytywne opinie,brak odzewu na email u organizatora turnusu SUR w Łodzi
forumowicz

Re: meduza mrzeżyno

Post autor: forumowicz »

GABA....OSZUKUJE....byłem tam w czerwcu,tego roku, było super....jestem mocno zadowolony, choć w sanatorium,w :D Nałęczowie,bylo lepiej.
forumowicz

ZAPRASZAM DO MRZĘZYNA.....DO MEDUZY...i Nałęczowa....CICHE WAWOZY. ;) :D
forumowicz

Robercik pisze:GABA....OSZUKUJE....byłem tam w czerwcu,tego roku, było super....jestem mocno zadowolony, choć w sanatorium,w :D Nałęczowie,bylo lepiej.
Jeśli byłeś to napisz rzeczową ocenę. Jeśli nie , to nie zaśmiecaj postów. Nic tutaj nie wnosisz pozytywnego tylko ściemię tworzysz nikomu nie potrzebną. :evil: Qmasz?
ROBERTO
Na forum od: 19 wrz 2012 10:02

Post autor: ROBERTO »

MEDUZA jest super....polecam, byłem tam.
Misia
Na forum od: 26 wrz 2012 00:45

Post autor: Misia »

Byłam w ośrodku Meduza w tym roku i jestem zadowolona. Ośrodek jest położony przy samym porcie,blisko plaży. Po drugiej stronie ulicy jest ośrodek zdrowia,duży sklep spożywczy,obok ośrodka mały sklep spożywczy z własną piekarnią.
Co do samego ośrodka,jest podjazd,winda,jest czysto i schludnie. Miałam bardzo ładny pokój,wyposażony we wszystko co potrzebne.
Personel miły i uczynny.
Uważam,że posiłki były smaczne i obfite,na śniadania i kolacje była polędwica albo szynka,plus jakiś nabiał,dodatkowo na kolację było codziennie cos na ciepło,do obiadu warzywa,jedne gotowane,drugie na surowo,ładnie udekorowane. Zupy były smaczne,a na drugie danie codziennie było mięso. Na deser był owoc lub jogurt owocowy.
Jestem zadowolona z pobytu w ośrodku i chętnie tam wrócę na kolejne wakacje.
ODPOWIEDZ