Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich czekających w kolejce znów tu zajrzałam żeby się pożalić na swoją kolejkę przez tydzień ubyło tylko 250 osób .......... strasznie się wlecze .... a dziś dzwoniłam do NFZ .,, żeby zapytać to mi pan powiedział że to na pewno będzie listopad i mam cierpliwie czekać a jak spytałam o zwroty to nawet 1 był na 22 września ..... ale ja muszę mieć 2 .... już więcej nie będę dzwonić ...... pozostało mi czekanie - pozdrawiam wszystkich idę czekać pa pa ...........
Witam wszystkich z tego forum: halinko03 tobie to i tak te numerki szybciej schodzą mnie to na tydzień to tak schodzi niecałe 200 a pomyśleć ze nie dawno schodziło tak średnio 1000 osób ....no ale nic nie poradzimy na to, trzeba czekać cierpliwie tobie powiedzieli ze w listopadzie?to ja pewnie pojadę gdzieś grudzień styczeń,mój nr. obecnie to 3150 bardzo pomalutku schodzi. pozdrawiam