Akcja "Różowa Wstązka" w Warszawie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Akcja "Różowa Wstązka" w Warszawie

Post autor: Agnes »

Dowiedziałam się o tej akcji od koleżanki i oczywiście już się zapisałam na badanie :P polecam wszystkim forumowiczkom aby uczyniły to samo co ja ;) namawiajcie swoje koleżanki bo warto się badać :kwiat: Poniżej informacja przychodni :

Szanowne Pacjentki,

Badania USG PIERSI w Centrum Medycznym CMP za jedyne 20 zł w ramach akcji " Gabinet z Różową Wstążką" - tylko w październiku!

Z przyjemnością informujemy, że Centrum Medyczne CMP po raz kolejny przyłączyło się do akcji „ GABINET Z RÓŻOWĄ WSTĄŻKĄ” prowadzoną w ramach kampanii Avon Kontra Rak Piersi – Wielka Kampania Życia we współpracy ze Stowarzyszeniem „ Amazonki”.

Tylko w październiku wszystkie chętne Panie zapraszamy do Centrum Medycznego CMP na badanie USG PIERSI w wyjątkowej cenie 20 zł. Dla każdej Pacjentki czekają upominki od Nestle i Avon. Prosimy o umawianie wizyt osobiście w recepcji CMP lub pod numerem telefonu infolinii 22 737 50 50.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Akcja "Różowa Wstążka" w całej Polsce

Post autor: biedroneczka »

W Łodzi również można skorzystać z takich badań:

SALVE MEDICA
ul. Szparagowa 10
91-211 Łódź
tel. 42 254 64 00 lub 42 254 64 01
pn − pt 7:00− 20:30
sob 7:30− 14:30

W czasie trwania akcji można wykonać badanie USG piersi w cenie 20 zł.
Każda zbadana pani dodatkowo otrzyma torbę z różową wstążką oraz płatki Nestle Fitness.

Liczba badań jest ograniczona, decyduje kolejność zapisów.
Zapisz się na badanie w Dziele Obsługi Pacjenta pod numerem (42) 254-64-00

:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:

Jeśli nasz Admin :kwiat: pozwoli to wklejam link do ogólnopolskiej Akcji Różowej Wstążki:

http://wielkakampaniazycia.pl/gabinety- ... azka-2014/

... myślę, że ta akcja jest na tyle ważna dla kobiet :serce: , że ten link nie będzie strasznym naruszeniem zasad naszego Forum...
ODPOWIEDZ