Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cóż za okaz Szykuje Nam się
Atrakcyjna Blondynka z Dwoma nieokiełznanymi laskami.
Lubię takie zestawy 3 Mama i ew Tata
Dasz Rade do Kuracji będziesz sama bez Lasek
Ja mam 19 - tnastkę z przodu i mierzę w czerwiec, lipiec. Tak mi wychodzi z podanej ilości miesięcy. Ale kto wie czy nie skorzystam ze zwrotów, tak np. w święta, Sylwestra - bardzo by mi to odpowiadało, tym bardziej, że jadę z mężem. A poza tym wtedy to ja wybieram sobie miejsce i ośrodek!!!:)
aniag pisze:ewasz a ty jak ,ktory numerek ,bo juz sie pogubilam
"aniag" jeszcze nie mam numerka ale śledzę kolejkę
Myślę, że pod koniec października złożę wniosek, czekam na wynik ważnego badania
W Śląskim zapewne dostanę sześciocyfrowy numerek i poczekam ze 3 lata
Pozdrawiam