Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
basiu ja zlozylam wniosek w grdniu 2013 roku i dostalam odpowiedz ze mam czekac 18 miesiecy ,w tej chwili mam numerek 16700 i wyliczylam ,ze mniej wiecej maj ,czerwiec powinnam wyjechac
aniag pisze:ewasz a ty jak ,ktory numerek ,bo juz sie pogubilam
"aniag" jeszcze nie mam numerka ale śledzę kolejkę
Myślę, że pod koniec października złożę wniosek, czekam na wynik ważnego badania
W Śląskim zapewne dostanę sześciocyfrowy numerek i poczekam ze 3 lata
Pozdrawiam
bardzo dlugo u was sie czeka ,ale moze cos ze zwrotow wylapiesz ,wiec czekaj teraz cierpliwie i skladaj wniosek preciutko
Jak ktoś chce jechać wcześnie,a zima mu nie przeszkadza to nie ma najmniejszych problemów ze styczniem,a nawet lutym.Byłam w Krynicy w styczniu,polecam.Urok zimowy górskich miast jest niepowtarzalny.