Kołbrzeg MEWA od 15 sierpnia 2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Kołbrzeg MEWA od 15 sierpnia 2012

Post autor: forumowicz »

A ja :shock: :shock: w Nałęczowie, byłem najmłodszym uczestnikiem, a mam 51. lat, tak samo było na turnusie rehabilitacyjnym pod Kolobrzegiem, w czerwcu. :shock: :shock: :( :cry:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

U nas najmłodsza miała 23l :) ,a w przedziale między 20-33 to było ok 40 osób :D
Maxi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2012 20:18

Post autor: Maxi »

Średnia wieku na promenadzie w Kołobrzegu to 70 lat. Serio. Ja też bylam jedną z "młodszych" w moim sanatorium... Troche mlodych ludzi tez bylo. Często widywałam ludzi na wózkach inwalidzkich, widzialam ich radość gdy spoglądali na morze o zachodzie słońca... Bardzo wiele osób niepełnosprawnych i fizycznie i psychicznie. Wiele dzieci. Oraz ich rodzice z poświęceniem opiekujący się nimi. Zeby mnie ktoś źle nie zrozumiał - ja nie mam żadnych podejrzanych komentarzy na myśli. Ja tylko stwierdzam fakt. W sumie dobrze, że jest taki Kołobrzeg gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie. Mam do Kołobrzegu wielki sentyment i zawsze chętnie tam powrócę... :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Maxi :)

Napisałaś "Pokoik ładny, widok na promenadę..." i to mnie zdziwiło, ponieważ w Mewie IV nie ma pokoi z widokiem na promenadę.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ