kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 2 razy

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: anusiaa »

Witam 16 miesiecy od zlozenia wniosku,nr26.300.pozdr
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Więc jak nic...od złożenia, to póltora roczku. :shock:
forumowicz

to jakoś się sprawdza po tych numerkach?? nawet nie wiedziałem dokładnie, wiem tylko, że czas oczekiwania, to 18. mies. :shock:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Meteo a mieliśmy czekac razem a Ty mnie wyprzedziłes ja mam 37471 a było podobnie pozdrawiam :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

do Robercika, :) w przeglądarce NFZ wpisujesz numer po którym skierowanie zostało zarejestrowane i tam sprawdzasz kolejność :) pozdrawiam :)
forumowicz

Witanko YOKO....dzięki za to wyjasnienie.... ;) :D pozdrowionka serdeczne. Miłego dzionka, niedzielnego.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: iwcia »

Witam wszystkich oczekujących :) Chyba jestem jedna z nielicznych o tak dużym numerze, dzis 56700.Widzialam gdzieś kogos z numerkiem 85000, ale to chyba z mazowieckego.Tam jest więcej oczekujących, ale i więcej miejsc przeznacza NFZ.
Robercik, czy już sprawdzałeś swój numer w przeglądarce? Z Twojego zainteresowania na ten temat wnioskuję, że juz złożyłeś wniosek po powrocie? Czy może sie mylę?
Pozdrawiam :)
BOZENA196711
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2012 22:15

Post autor: BOZENA196711 »

Ja mam dziś numerek 15.400 Ktoś przede mną napisał że dziennie schodzi ok 200.....Fdyby tak było dostałabym sikerowanie już po półtora roku od momentu złożenia wniosku. To raczej nierealne tak sądzę. Przyjeli mój wniosek w maju 2011 roku. Sądzę ze na kwiecień 2013 się załapię.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: iwcia »

Bożena, myślę, że to zależy od regionu.Zwykle sprawdza sie prognoza jaką wystawia NFZ na początku.U mnie dokladnie tak było, napisali,że okres oczekiwania od 22-24 miesięcy.Dostałam skierowanie po 22 miesiącach. Teraz czekam na nastepne,prognoza ok.22 miesiące.Jeszcze tylko :shock: 20 miesięcy :D .Póki co, czas umilają mi rozmowy z Wami na forum :) .
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Bożena196711,mój wniosek też został przyjęty w maju 2011, ale ja mam dopiero 20.355 wiec jeszcze sobie poczekam, może na wiosnę otrzymam skierowanie. :) poczekamy i zobaczymy, z jakiego funduszu jedziesz :?: pozdrowienia dla oczkujących w kolejce.
Zablokowany