Krynica Zdrój od 18 września

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Krynica Zdrój od 18 września

Post autor: margot »

Basiu w Karczmie Łemkowskiej jest super kaszanka :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Margot,
w Karczmie można biesiadować cały dzień, tyle jest w menu. W ub. roku lekarz sanatoryjny namówił mnie na ten szaszłyk jagnięcy, był pyszny, ale przechorowałam po jego spożyciu. W sanatorium byłam na diecie lekkostrawnej i taka ilość tłuszczu to było za dużo dla mojego odchudzonego żołądka :roll: . Ponieważ w tym roku przyjechały ze mnę dzieci zaprosiłam ich do Łemkowskiej. Kaszanka na pewno byłaby smaczna, ale my wzięliśmy jeszcze mix pierogowy z zestawem surówek. Byłam niepocieszona bo miałam ochotę na rydze smażone w maśle, ale i tak przeholowałam :lol: Jeszcze trochę tu będę, więc będę miała okazję spróbować kaszanki. Dzięki i pozdrawiam ;) :D
forumowicz

czy w Biedronce ceny są bez zmian? bo my z MIXem,tam się żywimy,kubek+pure e,do tego piwko za 90gr,i tak musimy przeżyć
forumowicz

Max,
W moim Ośrodku mam wszystko co potrzeba, ale sądzę, że Biedronka Was nie zawiedzie i nie zrujnuje kieszeni. Ale nie oszczędzajcie na żarełku nadto, bo straci na tym Wasza męska uroda. Myślę, że będę mogła się podzielić ... ;)
forumowicz

Witaj Basiu :) humor Tobie dopisuje :) fajnie, napisz jaka jest pogoda w dzień/jakie temperatury/ ;) pozdrawiam :)
forumowicz

Kruszynko, pogoda wyśmienita. Słonecznie, prawie nie wieje, letnie suknie i bluzeczki królowały na deptaku. Podobno ma tak być do końca miesiąca. Jeszcze wczoraj było chłodno, ale dzisiejszy ranek obudził mnie promieniami słońca. 8-) Ale jak to życiu, tak i w pogodzie mogą być niespodzianki i zawirowania ;) . Temperatura odczuwalna ok. 25 st. (nie wiem jak na termometrze). Pozdrawiam ciepło, Basia :D
forumowicz

Oj to się dosmażymy Basiu na Parkowej :?: :lol: byłas już czy planujesz być?
forumowicz

Na Parkowej nie byłam jeszcze. Jutro w planach popołudniowa wycieczka szlakiem architektury drewnianej (propozycja organizatora). W środę Parkowa, a wieczorem słuchamy ballad i pieśni rosyjskich w sali koncertowej, ale zawsze można powtórzyć :lol:
forumowicz

Do miłego zobaczenia pozdrawiam :)
forumowicz

Jeszcze przesunę temat nieco wyżej ;) może jednak ktoś jedzie 21 wrzesnia ?pozdrawiam
ODPOWIEDZ