Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hejka
Dziękuję za wsparcie.Z Anetą mamy nadzieję ze dojedzie trochę osób w naszym wieku
Najwazniejsze jednak będą zabiegi,nie wiesz czy dużo jest zabiegów z zusu? Kazdy mowi co innego i mam nadzieję ze biorą też pod uwagę nasze zdanie
Pozdrawiam
Myślę, że wiążąco na Twoje pytanie odpowie bardziej zorientowany Kilka osób z forum było tam z ZUS więc z pewnością Ci napiszą
Wiem, że jest o wiele więcej niż dla NFZ (coś około 90)
Byłam z NFZ i w moim sanatorium zusowców nie było
Pozdrawiam
Jezeli jedziesz na turnus psycho to oprocz zajec z tego dzialu to zapewne basen, silownie(rowerek, bieznia,wioselka itp)a didatkowo jeden zabieg na to co chcesz
Jadę z powodów neurologicznych,miałam niedowład nóg z powodu kregosłupa który na szczescie ustąpil choć prawa stopa nie dokońca powrócila do dawnego stanu ale jest oki i mam nadzieję że to nie wróci. Zależy mi na jakiś cieplych zabiegach na kręgosłup i dalszym ćwiczeniu stopy,czytałam że wody radonowe dobrze działają na przewodzenie nerwowe.
Pozdrawiam
jk111974 pisze:Hejka
Dziękuję za wsparcie.Z Anetą mamy nadzieję ze dojedzie trochę osób w naszym wieku
Najwazniejsze jednak będą zabiegi,nie wiesz czy dużo jest zabiegów z zusu? Kazdy mowi co innego i mam nadzieję ze biorą też pod uwagę nasze zdanie
Pozdrawiam
Ja po rekonstrukcji kolana z zusu mialem 120 zabiegów , miał bym mniej ale dobrałem sobie codziennie basen bo na początku miałem co 2 dni ale najlepiej pomagały zabiegi w Kaprysie plus okłady z Procentów Pozdrowienia dla kelnerki z Kaprysu