Karta parkingowa
Re: Karta parkingowa
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Ciekaw jestem kto bedzie osobom niepełnosprawnym nakladał mandaty i kary finansowe oraz kazał odwoływać sie do Sądow od nalożonych kar posiadających orzeczenie o niepełnosprawności z symbolem uprawniającym do parkowania. To jest szykanowanie niepełnosprawnych przez urzedasów zabronione przez dyrektywy unijne i konstytucję, a może nie mam racji.
Pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Prawda jest taka o czym wszyscy wiemy ,że Kart Wydano po prostu za dużo.
Nie mnie polemizowanie czy kazdemu się Należy .
Są wydane rozporzadzenia ,które maja ukrucić PROCEDER jednakżed zastanawiające jest ,że Ministerstwo zaczyna jak ZAWSZE od tych Najsłabszych .
W Naszym Życiu co chwilę napotykamy na wiele nieprawości i godzimy się tak samo ma się do Kart.
Każdy z przedmówców Ma Rację ,każdy na takie schorzenie ,że mu się nalezy ,jednakże prawda jest tez taka ,że Parkingi nie sa z Gumy a i wpływy z opłat w jakiś sposób łataja dziury budżetowe danych Gmin.
Smutne ale prawdziwe
Dziś usłyszałem ,że inwalidzi moga sobie Parking odliczyć bo maja ulgę( PiT ) na samochód w wysokości 2280,00 złotych na rok to niech nie nażekają
Przedłużają ważność starych kart parkingowych o siedem miesięcy.
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
narządu ruchu sprawy operacyjne ciąg dalszy .Dostałam wniosek do wypełnienia wpłata 21 zł zdjęcie jeszcze nie
wypełniłam nie wiem na jaki okres .15 .05 2014 r złożyłam dokumenty oczekiwanie 5 miesięcy na komisje
lekarską pozdrawiam oczekujących za pozytywne decyzje .
- bozena180
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 11
Witam , karta parkingowa jest ważna na jaki okres się dostało takie uprawnieniagrazynamackowiak pisze:Witam dziś odebrałam decyzcję o przyznaniu karty parkingowej poraz pierwszy 05 -R schorzenie
narządu ruchu sprawy operacyjne ciąg dalszy .Dostałam wniosek do wypełnienia wpłata 21 zł zdjęcie jeszcze nie
wypełniłam nie wiem na jaki okres .15 .05 2014 r złożyłam dokumenty oczekiwanie 5 miesięcy na komisje
lekarską pozdrawiam oczekujących za pozytywne decyzje .