Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Nie zazdroszczę pobytu w takim żłobku dla dorosłych= cóż poradzić tego typu placówki rządzą się swoimi prawami i są bardzo rygorystyczne, nawet autor skrywa się pod kryptonimem jak agent , pozdrawiam
Stacja kolejowa jest dość blisko, do przystanku też kawałeczek,
postój taxi? na wsi?
Jeszcze nie słyszałam, a to zwyła wiocha, parę sklepów i kościół.
Miłego pobytu
W tym temacie opisujemy swoje wrażenia z pobytu w sanatorium. Umawiamy się na wyjazd w dziale Wyjeżdżam do sanatorium, część postów w związku z tym przeniosłem tu http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... f=4&t=3874
cześć wszystkim! jestem właśnie w sanatorium w Stróży. jest nawet ok. okolica ładna, budynek w miarę,jedzenie smaczne i duzo. lekarze i pielęgniarki też spoko, można z nimi się dogadać. zabiegi nie są zbyt wyrafinowane ale przecież to rehabilitacja sponsorowana przez zus to nie ma się co dziwić. rehabilitanci mili,solidnie pracujący i znający się na rzeczy-poza jednym "Panem Kubą" ,który chyba urwał się a choinki, kompletnie nie zna się na ćwiczeniach (skąd go w ogóle wytrzasnęli?), cały czas gania po korytarzu i tylko przeciąg robi a za uczciwą robotę się nie weźmie, albo stoi i bezmyślnie gapi się przez okno i nie obchodzi go to że kolejka na salę sięga gabinetu pielęgniarek. pozdrowionka dla ludzi z naszego turnusu !!!!
Witam! Do ośrodka w Stróżach wybieram się 27 listopada. Przeczytałam wszystkie posty w tym temacie i dołączam do tych, którzy się obawiają pobytu w tym ośrodku - mam nadzieję, że jednak okaże się, że nie taki diabeł straszny. Większość opinii jednak jest negatywnych...
Może jest tu ktoś kto również wybiera się w tym terminie?