Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam otrzymałam skierowanie do Wacław Szu. od 10.11 do 1.12. . Przeczytałam to forum i mam pytanie czy czepek i stój kąpielowy jest potrzebny na basen? czy też na kąpiele w wannach? Czy wszyscy otrzymują ręczniki?
Witaj Ewa czepek i strój kąpielowy to raczej w każdym sanatorium jest niezbędny
chyba że sa przeciwskazania do kąpieli mąkrych
Jak jedziesz z ZUS to ręczniki są..jak z NFZ to nie ma ręczników..można sobie za 6 zł wypożyczyć..pozdrawiam Gośka
Jadę z NFZ więc ręczniki we własnym zakresie. Byłam w Lądu Zdroju i tam był basen i komp. w wanach gdzie nie trzeba było czepków. Czy w Wacławie jest basen? Jak wyglądają kąpiele w wodach radanowych?
Nie w Wacławie nie ma basenu..jest basen w Domu Zdrojowym ale to raczej brodzik
zabierz sobie jeden ręcznik ciemny do kąpieli borowinowej
Teraz wszystko sie zmienia z tymi kąpielami...więc nie chce ciebie wprowadzać w błąd..ale wszystko zalezy od lekarza czy tobie taki zabieg zleci
Witaj Elu, kąpiel radonowa to zwykła kąpiel w wannie. Nie potrzebujesz do niej ani stroju ani czepka. Mały basen jest w Domu Zdrojowym, tam też są automaty gdzie za 5 zł kupisz czepek. Niezbędne na kąpiele są klapki basenowe.
Dziękuję za odpowiedzi.
A jak z jedzeniem. Bo różne opinie czytałam. No i parking? Na Mapie Goole widziała, że trochę osób parkowalo pod "Wacławem" . Czy można?
Pokoje są 2-3 osobowe z węzłem sanitarnym z prysznicem? Jak wyposażone.
Ela.
Jedzenie to Catering pokoje tak jak piszesz..2..3 ..4 osobowe z pelnym węzłem sanitarnym...czajnik tez jest w pokoju
wyposażenie jest dobre te 3 tygodnie dasz rade..stolik..szafa..radio
Ostatnio zmieniony 22 paź 2014 20:24 przez malgorzatas, łącznie zmieniany 1 raz.
Elu parkingu brak, masz rację niektórzy parkowali na dziko ale mandaty sporo ich kosztowały. Pokoje są z pełnym węzłem sanitarnym, jest kilka jedynek. Jedzenie takie sobie i niezbyt dużo. Problem jest też z utrzymaniem odpowiedniej temperatury bo to catering. Raczej nie licz na warzywa o owocach już nie wspomnę.