Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie oczekujący dawno nie zaglądałam do kolejki i na dziś mam numer 45733 .Jeszcze trochę poczekam ale to dobrze bo teraz i tak nie mogłabym jechać.Pozdrawiam kolejkowiczów
Nie Małgoś .....jeszcze do pracy wracam na grudzień...chyba że mi mój cały urlop wstawi kierownik..ale liczę że styczeń ,luty zacznę wreszcie tą rehabilitację poszpitalną
Witam wszystkich na tym forum
Otrzymałem skierowanie do Arki Kołobrzeg w terminie 09-12-2014-30-12-2014.Może ktoś ma jakieś informacje na temat tego sanatorium będę wdzięczna
pozdrawiam Ania