kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Selene »

No i proszę Halinko Kołobrzeg i to naprawdę bardzo dobry ośrodek :!: Gratuluję :!:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

halinko03, ale z ciebie farciara Arka Medical Spa. życzę udanego pobytu . :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Halino 003 czy jestem Twoim "znajomym", jeśli dotąd tylko czytałem Twoje wpisy na tym forum ?
A teraz cieszę się razem z Tobą, że po długim oczekiwaniu masz skierowanie do bardzo dobrego uzdrowiska, w korzystnym
terminie. Pozdrawiam.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Halinko03 :D dołączam sie do listow gratulacyjnych wszystkich innych forumowiczów!!! :D Rozumiem zdziwienie koleżanek i kolegów, bo czyż nie jestesmy tutaj wszyscy znajomymi? :? Wreszcie sie doczekalaś! I to wspanialego ośrodka :D .Niech czas do wyjazdu szybko minie! A po powrocie czekamy na relację :)
Pozdrawiam serdecznie :D
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Do halinki03: Witaj Halinko :) Bardzo się cieszę ze dostałaś do Kołobrzegu bo tam jest cudownie :!: :?: nawet zimą wiem co mówię bo byłam ;) Wiesz ze nawet Ci zazdroszczę bo tez chciałam nad morze, a dali mi Ciechocinek no ale zawsze odmiana ;) może tez będzie fajnie mam taką nadzieję?Halinko jak przyjedziemy to opiszemy nasze wrażenia. Jak już będziesz w Kołobrzegu to pozdrów go odemnie :) ale zanim wyjedziemy to jeszcze zaglądnijmy na nasze forum :D Pozdrawiam Ciebie i wszystkich z tego forum :D Ps. a piszę dopiero dziś bo nie miałam internetu,jakaś awaria.
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52

Post autor: anusiaa »

Witam serdecznie.Dolaczam do grupy z funduszu slaskiego tez zlożylam wniosek w maju 2011r obecnie mam nr 24990.pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
mirkaj
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 13:47
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: mirkaj »

Halinka03 już wie gdzie spędzi wymarzone 3 tygodnie . Super !!!

Ja nadal czekam , kolejka troszkę krótsza się zrobiła - 2300 . Ale i tak nie chcę zimą :( , zima jest po to by siedzieć w domu , w ciepełku , wylegiwać się w łóżeczku , szydełkować ;)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56

Post autor: dzi »

Póki nam klimat się nie zmieni statystycznie co czwarty kuracjusz dostanie skierowanie zimą :). Przez ostatnie
lata byłem dwa razy w styczniu w Iwoniczu. Myślę, że dla osób czynnych zawodowo czasem korzystniej kurować się zimą.
A przy dłuższych w innych porach roku dniach wydajniej się pracuje po zimowym leczeniu :).
W tym wątku najczęściej się niecierpliwimy jak to w kolejce.... . Kiedyś by ułatwić zdobycie podstawowych towarów
wprowadzono kartki, czy kolejki zmniejszyły się ? Pamiętamy nocne dyżury, listy kolejkowe, komitety kolejkowe...
Podobnie i tutaj zapisy, lista kolejkowa :), nerwy...bo nie ma sprawiedliwości nawet przy chęci leczenia...
Jedni mają numer kolejkowy kilkadziesiąt tysięcy , inni dziesięć razy krótszy...ale czekają podobnie...
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: iwcia »

Tak, pamiętam te komitety kolejkowe, bylam wtedy młoda dziewczyna, nie było lekko, lecz mimo to wspominam te czasy z uśmiechem.Towar zdobywało sie "spod lady",wszystko było na wagę złota.I jaka radość kiedy już upragniona rzecz lub produkt znalazł sie w naszym mieszkaniu. Obecnie rynek jest nasycony, a jesli mamy broblem, to raczej z kasą :D . Dziś w ogonkach oczekujemy najczęściej do lekarza, na poczcie.Ale najprzyjemniejsza jest kolejka do.... sanatorium.Jesli jeszcze czekamy w towarzystwie forumowiczow,tym szybciej upływa nam czas. :D
Zgadzam sie, ze zima to dobra pora na uzdrowisko,a jesli do tego przypadna góry, cóż wiecej marzyć.Kocham góry o każdej porze roku.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących :D
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam:) możecie mi powiedzieć po jakim okresie od powrotu z sanatorium można składać nowy wniosek na wyjazd? jestem z Śląskiego NFZ.Bo jedni mówią ,że składają od razu po przyjezdzie ,a inni ,że dopiero po roku. Jak to jest:) pozdrawiam:)
Zablokowany