Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam:)
Dostałam skierowanie do Sanatorium Jantar w Sobieszewie od 8 .10.2012,jestem zza Warszawy,czy ktoś się orientuje w jaki sposób przydzielają tam pokoje?
Czesc Mysza.
Ja jestem tez z wawy -Jade autobusem 8.10 bilet mnie kosztuje zaledwie 10 zl.jade rano o 5.30 by byc w gdansku o10.30. moze sie przyłaczysz??:)
Witam!Już wiem jak pojadę na turnus od 8 października,a mianowicie wyjeżdżam 7-go w ciągu dnia pociągiem lub autobusem,jestem w Gdańsku przed wieczorem,w Jantarze można wynająć pokój na noc za 70 zł w pokoju 2 osobowym,jeśli ktoś chce do mnie dołączyć to będzie mi bardzo miło.Będę jechała z Warszawy.
Mariaz to jest super pomysł:)będziesz mógł sobie wybrać pokój ,jaki Ci pasuje:)Ja niestety do Ciebie nie dołaczę jako ,,współspacz,, ze wzgledu na płeć:):)
Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu...