Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja jadę do Arki od 6 grudnia. Podziel się tą informacją o pokojach jednoosobowych.
Jadę pierwszy raz do sanatorium, więc nic nie wiem na ten temat.
Pozdrawiam
Dobrusiu,
jad do Arki w Koobrzegu od 6 grudnia. Dzwoniłam w sprawie jedynki, wpisano mnie na jakąś listę rezerwową. Napisz proszę jak załatwić sobie jedynkę, tak na 100%. pozdrawiam i z góry dziękuję, m.
Małgosiu witam Cię
Ja także jadę do Arki od 6.12.br. Ale nie załatwiam jedynki. Podobno wszystkie pokoje są 2 osobowe. Tak myślę. Czy nie będzie Ci smutno samej w pokoju? Napisz mi skąd jedziesz?
Pozdrawiam
Nina
Dzień dobry Nino,
moze rzeczywiście masz rację, chyba nie ma dostepnych jedynek ( tylko dla gości komercyjnych).
Jestem z Warszawy i nigdy nie byłam nad morzem o tej porze roku, ale Arkę znam.
pozdrawiam serdecznie małgosia