Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
no i byłam .....pan doktor osłuchał,opukał,pomacał i nic nie konkretnego nie powiedział nawet kawą nie poczęstował na orzeczenie muszę jeszcze poczekać podobno taka procedura na razie za trzymanie kciuków przesyłam [ obrazek zewnętrzny ]
To jakieś dziwne procedury, bo u mnie wszystko mówią od razu i orzeczenie drukowane jest przy pacjencie, które podpisujesz i dostajesz do ręki. A wydawało mi się, że przepisy mamy jedne .
Nika zawsze tak było ale teraz lekarz orzecznik skierował mnie na konsultację do specjalisty po badaniu pan doktor powiedział,że papiery wracają skąd przyszły i dopiero potem zostanę powiadomiona dla mnie też było to dziwne