Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w czerwcu byłam na komisji lekarskiej jak Nika wcześniej pisała orzeczenie pozytywne drukowane
było przy mnie podpisałam i dostałam do ręki . Princi widocznie jeszcze chcieli konsultacji specjalistycznej
to znaczy specjalisty który współpracuje z ZUS .
Grażynko pisałam we wcześniejszym poście,że też tak miałam i orzeczenie było odbierane od ręki ale teraz lekarz orzecznik zażyczył sobie konsultację specjalisty taką procedurę przechodziłam po raz pierwszy co ma być to będzie,nie martwię się
A ja mam tak od jakiegoś czasu ....Nie dostaję orzeczenia do ręki ...Pani lub Pan orzecznik musi pomyśleć i przysyła do domu w ciągu 14 dni .... Najlepszy jest opis ....3/4 tekstu stwierdza że jestem chora i nie zdolna do pracy ..A w ostatnim zdaniu jest napisane że ozdrowieję w ciągu 6 miesięcy ,,,,Masakra ...
uprzejmie informuję,że miłościwie panujący nam król Zus przedłużył ze mną umowę i przez najbliższy czas będzie mnie sponsorował wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie [ obrazek zewnętrzny ]
Princi gratuluję ....jutro składam papiery na komisję ....już mi się podnosi ciśnienie ...a za nim dojdzie do komisji ...będę miała pewnie 500/100 .....Czasami mam tego dość i chcę odpuścić ....uleczają mnie co pół roku od 3 lat ...wymiękam ....