Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie słoneczko wyszło na chwilę zza chmur...i już się schowało. Nie wiem ile stopni ale zaraz wychodzę to się okaże czy w miarę ciepło Ważne, że nie pada
Miłego dnia
Piękny, słoneczny dzień. Pogoda w moim rejonie sprzyja zarówno tym, którzy modlą się przy grobach swoich bliskich, jak i tym , którzy przemieszczają się między cmentarzami
Lublin i okolice cały dzień zachmurzony , ale bezwietrzny i na poziomie 6-8 stopni
dzięki temu mogłam pozapalać wielkie znicze bez przykrycia ...uwielbiam takie