Białe tango..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Białe tango..!!!

Post autor: forumowicz »

Moniko, aż tak nieśmiała jesteś? Dżentelmen na pewno nie odmówi, więc spróbuj... odwagi :)
forumowicz

Ach kobietki...!!! To takie ekscytujące..,podchodzisz do faceta,a On czuję się wyróżniony..., bliski zawału serca...!!! potem to już..,jest Twój...,załatwisz go na cacy...,ach...!!! ;)
forumowicz

Mix :) Ty to potrafisz opowiadać :lol: nie dodam szczegółów ,które ominąłeś :lol: przecież nie zdradza się wszystkich tajemnic :roll: ;) Pozdrowionka :)

P.s mam jednak nieodpartą chęć na pytanko:co się Tobie stało po tym wyjeżdzie ,że nie śpisz tak długo? :lol: :lol:
forumowicz

Czy dżentelmen nie odmówi ;) nie powinien ,ale....może się zdarzyć ,że powie ...bardzo mi przykro ale juz wychodzę :o .I powstaje pytanie ,czy nie umie tańczyć i ucieka? :lol: czy nie spełniamy jego wyobrażenia /wizualnego o partnerce z którą to chciałby tańczyć :o /,lub biega cały wieczór i szuka ;) szczęscia.
Tak czy inaczej ,warto być pewną siebie i pana poprosić ,nawet jesli zazdrośnice czytaj:kobietki siedzące obok poślą komentarz...""ale wystraszyła pani pana...""" :lol: :lol:
forumowicz

Darek,no to byłeś świadkiem ekscytującego zdarzenia.Facet miał coś takiego w sobie,że dziewczyny traciły głowę. Ale przyznaję,że mnie by taka sytuacja również speszyła. Może dlatego,że gdy jestem z jakąś damą na imprezie,to jest Ona dla mnie najważniejsza i nie zwracam absolutnie uwagi na inne kobietki...,nawet gdyby były super atrakcyjne. Pozdrawiam.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Mix to duży plus dla Ciebie ;)
forumowicz

Marika,a jakie Ty masz wspomnienia z białych tańców..?
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wole czekać aż facet mnie poprosi bo wtedy wiem na pewno że wpadłam mu w oko :shock:
forumowicz

Oj tam...,faceci też są niespokojni i niepewni tego czy kobietka nie odmówi ,albo w tańcu da do zrozumienia ,że jej facet nie odpowiada. Nigdy nie poprosiłaś faceta do tańca ? Nie wierzę..! ;)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może kiedyś dawno temu,ale teraz nie chociaż nie mam nic przeciwko :)
ODPOWIEDZ