podziękowanie!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

podziękowanie!

Post autor: forumowicz »

dziękuję wszystkim uczestnikom których napotkałem w Krynicy za mile spełnione chwile,za miłe słowa,za dobra zabawę,było fajnie! proponuję aby takie spotkania robić w coraz większym gronie,zawsze to jest wesoło,relaksująco,nie ważne kto potem z kim śpi,grunt to dobra zabawa! życie jest Ciekawe,kobiety wybierają tych co chcą,faceciki te gwiazdy co chcą,jednym podoba się kobieta zbita,innym sucha,podsumowując było fajnie! a pogoda dopisywała
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: podziękowanie!

Post autor: teśka »

Jak miło, że spotkałeś w Krynicy wspaniałych ludzi :)
Dobrze, że mnie tam nie było bo dopiero byś narzekał po powrocie :lol: :lol:
forumowicz

Max, jesteś świetny :!: :!: :!: i za to Cię lubię :!: Czy były inne kobiety niż zbite :?: :?: :?: Było naprawdę sympatycznie. Następne spotkanie może w zimie :?: :?: :?: Pozdrowienia dla Janka- znawcy kobiet :D
forumowicz

Za "zbite" :lol: to mix dostanie lańsko ;) a Janek Basiu to ciekawy przypadek ,miły przypadek :)
forumowicz

Max napisałeś pięknie.Było sympatycznie ,miło ,na poziomie,spojrzeliśmy na siebie inaczej ,mielismy mozliwość nieco się poznać. .Dopiero bezposredni kontakt z innymi, daje nam możliwość ich oceny.Dla wszystkich uczestników jak najbardziej duża bużka :) Jestem tez za spotkaniem w większym forumowym gronie. :)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Napiszcie na forum dużo wcześniej przybliżony termin spotkania, to może i ja dołączę ;)
Jeśli mnie zechcecie oczywiście :lol: :lol:
forumowicz

Witaj Tesiu :) byloby fajnie ,gdybyś dołączyła ,zauważ ,że "forumowy klub wyjazdowy" :lol: powiększa się .Selene wróci z Cieplic ,może inni z forum zechcą dołączyć? Zapraszamy !Może tak zimą taki wyjazd?
forumowicz

liczę na Was,w szczególności na Moczyka!! może coś zaiskrzy p.Moczyk z Seleną? proszę się nie czaić tylko walić/nie mylić z bzykaniem/ prosto z mostu! Selena na pewno jest zainteresowana,ale musisz być szybki ,bo jak wpadniesz w sidła Kruszynki to po Tobie!
forumowicz

biały walc i jesteś załatwiony!
forumowicz

Max :lol: czy Ty wiesz ,że juz nie żyjesz? :lol:
ODPOWIEDZ