Białe tango..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Białe tango..!!!

Post autor: Asik »

Mix to potrafi podnieśc na duchu :lol: Nigdy nie miałam do czynienia z białym tangiem ale chyba bym nie była taka odważna jak inne Panie.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Asik, Atino, Yoko91- panowie też chcą być czasami wybierani spośród innych. Choć może w sanatoryjnych realiach
nie za bardzo jest wybór. Panowie w zdecydowanej mniejszości niestety. Udarło się, że to mężczyźni zapraszają do tańca.
I właśnie po to stworzono formułę "białego tanga", by czasami było odwrotnie. Szczególnie przy dysproporcji płci brzydkiej na balowej sali. Gdy bywałem wybierany - proszony do tańca, nie miałem poczucia winy, że to ja jakąś panią ominąłem .
Miłe panie: zawsze z przyjemnością czekam na zaproszenie. To tylko zabawa.
Bo do tanga trzeba dwojga nawet do t.z.w. białego :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Podzielam opinie Moich Wielce Szanownych przedmówcow -Gatunku męskiego.

Wiele z WAS Drogie Panie pisze ,że nieodważyłybyscie sie Zaprosic do tańca NIEZNAJOMEGO !
Zadam przewrotnie PYTANIE -DLACZEGO ?
bo nie wypada ,bo etykieta , bo podejrzenie , bo......
Nie Drogie PANIE
gdy poszukamy i zaglebimy się pojęcie Biale Tango - Znany jest ten taniec od końca XIX wieku i nigdy nie był postrzegany jako NIE GODNY DAMY czy tez Obecnie Kobiety -Pani .
To tylko TANIEC -tak w tańcu jeżeli Partnerzy reprezentuja Pewien Wysoki poziom może przerodzic się w tzw podteksty mozna żec ..erotyczne -Ale na Mily BOG - ile Osóbz Tego Forum Umie i Zna taniec na poziomie Mistrzowskim ??
Każde czy tez duzy procent mężczyzn uważa ,aby nie okopac Partnerki -My poprostu w większosci NIE UMIEMY TANCZYC i stad oczekujemy ,aby jak najcześciej w Sanatoriach Zapowiadano Białe Tango
My Mężczyżni poprostu Jestesmy ,choc nie wygladamy jestesmy Bardzo niesmiali Wy Drogie Panie Ubierzecie swe kreacji i 90% Mężczyzn poprostu Zdaje sie ,że Poprostu do WAS nie pasujemy nie tylko w Tańcu .
Kiedyś będąc w towarzystwie męskim na tzw Dancingu Pewien Dystyngowany Pan Powiedział.
" Gdzież taki Wół jak ja pasuję do takiej ,,,Karety " poniekad mial rację ,może troszkę przesadził ,ale jednak coś w tym było ...
a tak prywatnie Zawsze jest Miło gdy Jestem Sam ,że zostanę poproszony -Jest to JEDYNA okazjia kiedy to
PŁEC PIĘKNA WYBIERA
podrawiam ;)
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Panowie ciągle zwalają winę na kreacje Pań - pewnie, każda zakłada najlepszą jaką ma bo chce wyglądać jak najlepiej i jak najlepiej się czuć :) Dlaczego Panowie nie postępują podobnie - nie wyciągają swoich najlepszych koszul, garniturów itp.? My też lubimy popatrzeć :)
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ale z drugiej strony - nie szata zdobi człowieka.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Asik nie szata zdobi... ? to tylko przysłowie ?. W świecie zwierząt potrafią zadbać o ''opakowanie", by zwrócić
na siebie uwagę nie tylko w czasie godów :). Podobnie wśród homo sapiens. Lecz i tu nie trzeba wpadać w przesadę.
Jeśli już garnitur to może w sylwestra czy na wielki bal...ale w uzdrowisku - na wieczorek w ramach rehabilitacji ?
Chyba trzeba wyczuć i kwestii kreacji. Dobór stroju do lokalu, ale przede wszystkim do pozostałych uczestników zabawy.
Zauważyłem, że tylko na pierwszym spotkaniu trafi się garnitur czy garsonka, a na kolejnych bardziej sportowy strój.
Ale też nie przesadzajmy z dresami :) czy adidasami. Sportowy... tylko nie ten od joggingu czy innej gimnastyki :).
Pozdrawiam.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

dzi, nic tak nie cieszy oka kobiety jak zadbany kulturalny mężczyzna ,pachnący dobrej marki wodą toaletową 8-) 8-) pozdrawiam
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Kontynuując myśl Dzi 8-)
mam przed oczyma panów z mojego ostatniego wyjazdu sanatoryjnego, a dokładnie ich obuwie. Dość długo nawet zastanawiałam się kto w przypadku mężczyzn odpowiada za ich sanatoryjne kreacje :?: :?:
Po namyśle stwierdzam , że nikt inny tylko bardzo zazdrosne żony (drugie połówki).
Otóż 2/3 z uczestników dancingów na nogach miało białe adidasy. Po pierwszym wieczorku myślę sobie nic tylko chłopaki z wycieczki wstąpili na tańce ale nie na kolejnych było tak samo. :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Panowie w adidasach, ale Panie w klapkach tez bywają :P
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Najgorszy widok to chyba pan w skarpetkach i sandałach :D ....ale kobiety również nie są idealne... :D
ODPOWIEDZ