Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
chciałabym jak najszybciej ale z obliczeń wynika że na 16 też wolałabym być tak wcześnie ale olsztyn to niestety nie gdynia a pociąg najwcześniejszy to 6.50
Jeśli dasz radę dotrzeć do Gdyni, ewentualnie Trójmiasta na poniedziałek na godzinę 5 max 6 to myślę, że dalibyśmy radę we 2 dalej pojechać. Koszta dojazdu mniejsze, podróż milsza i pewnie szybciej by zleciała.
byłoby na pewno lżej z kimś jechać zwłaszcza w to samo miejsce ale kurcze nie dam rady tak rano dojechać,ale bardzo dziękuję .Jeśli coś się zmieni na pewno dam znać
czesc nic nie przygotowałam nie wiem za co się zabrac. najchętniej bym nie pojechała będę tęsknić za rodzinka .Mam pytanie -czy jakbym miała jak dojechać do gdańska na lotnisko -bo tylko taki mam dojazd busem bezpośredno i na lotnisko to byś mnie odebrał??? ale prawdopodobnie bym była o 6.30,nie mam innego połączenia????