Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ramona, to teraz jak tylko będziesz miała okazję to tańcz bo taniec nas wyzwala i ładuje akumulatory dobrą energią
Pozdrawiam i życzę samych dobrych przeżyć na wyjeździe
Przyjacielu
"Jesteś moją cudowną Księgą – przez przypadek odnalezioną gdzieś na starym zapomnianym strychu życia. Co za radość wiedzieć, że nigdy nie będę w stanie doczytać jej do końca…! Choć tyle tam do przeczytania… Pozwól mi wyczytywać z siebie to wszystko, co przez całe lata ze strachu tak bardzo kryłeś przed innymi ludźmi. Pozwól, aby moje dłonie drżały ze wzruszenia, gdy będę nimi przekładać kolejne strony tej księgi… Porobię sobie zakładki z Fascynacji i Nienasycenia, aby nic mi po drodze nie umknęło."ale cudnie ktoś napisał a jak prawdziwie
Wielu przyjaciół ma człowiek młody, Mało gdy z życiem stanie w zawody, Więc takich przyjaciół wybieraj sobie, co w ciężkich chwilach staną przy Tobie. Miłego popołudnia )