Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sabe generalnie jest absolutny zakaz palenia nawet na balkonach , ale bywa tak , że na inhalacje balkonowe wychodzi się z ...ordynatorem
...przesympatyczny człowiek
tylko tak było w Szczawnicy , a w Krynicy trudno mi powiedzieć
coś tam wykombinuję, a jak będzie ciężko to trudno, będę schodził na dół - a może przestanę palić ??? jak byłem w szpitalu, w zimę to schodziłem do kotłowni, cieplutko, milutko a ile towarzystwa - papierosek, kręciludek - SUPER !
A ja marze o jedynce i złożyłam poważne podanie w tej sprawie ale dopiero w piątek będę wiedziała czy moje argumenty okazały się przekonywujące a balkon jak najbardziej mile widziany bo chociaż mamy listopad to pogoda śliczna!
Sabe czytając o tych kręciludkach, papieroskach, towarzystwie, którego nie unikasz, zastanawiam się gdzie jest miejsce na naukę??????? Oj cieniutko to widzę