Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zeslany
Na forum od: 02 paź 2012 13:00

Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Post autor: zeslany »

Również dostałem "zaproszenie" na 2 listopada i jadę z Rybnika :) A co do opinii to czytałem dużo pozytywnych na innych stronach :D Jeżeli jedzie ktoś z okolicy to proszę o kontakt na maila zeslany.[email].com
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Jeśli będziesz mieć możliwość będąc na miejscu to napisz jakie wrażenia z pobytu. Ja mam turnus zaraz po Twoim, czyli zaczynam 27.11.
zeslany
Na forum od: 02 paź 2012 13:00

Post autor: zeslany »

Prosze o kontakt osoby jadace z woj slaskiego(okolice rybnika) w dniu 2listopad 2012. zeslany.[email].com
Nowa1968
Na forum od: 14 paź 2012 10:04

Post autor: Nowa1968 »

anula77 pisze:witam,
Jadę na turnus od 2-go listopada 2012 do 24.11.2012 z Chorzowa. Do zobaczenia :D
P.S.
Nie zapowiada się zbyt sympatycznie sądząc po opiniach.... ehh :(
witam :)
ja rowniez jade na turnus od 2.11.12 szukam wspołlokatorki do pokoju,wiek około 40-50 lat
prosze o kontakt na mail-a: [email].pl
nieco_brzydki_Michal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2012 20:18

Post autor: nieco_brzydki_Michal »

Pozdrawiam wszystkich wybierających się 2 listopada do Stróży!

Kto się boi? Rączka do góry!:)

Podobno narzekający będą grabić liście wokół ośrodka! Do tego za spóźnienie na pogadankę zdrowotną dodatkowy dyżur na zmywaku, dodatkowy bo przydziałowy jest trzy razy w tygodniu! Fajnie, można sobie coś więcej skubnąć z talerzy - przecież nie wszystkim smakuje szpitalne jedzenie, no nie? Ponoć nikomu!;)
Nie zapomnijcie ołówka kopiowego do podpisania odzieży, mówiła mi pani z recepcji ,że gubią się rzeczy we wspólnej pralni. Potem nosisz majtki jakie uda ci się wyszarpać innym. Były podobno takie przypadki, że mężczyźni musieli chodzić w damskich stringach i to na sali gimnastycznej! Lepiej zabrać smycz na szyję, bo inaczej kartkę z numerem pacjenta trzeba nosić przywiązaną sznurowadłem z własnych butów! Co by tu jeszcze napisać...?:)

A tak serio - nie bójcie się, będę przecież z Wami!!:)
ODPOWIEDZ