Dzięki za przepis
Coś smacznego i dobrego czyli...
Uwaga! Zamieszczamy osobiście sprawdzone przepisy. Jeśli wstawiacie zdjęcia, powinny to być zdjęcia samodzielnie przygotowanych potraw.
W pozostałych zasadach pisania obowiązuje jak zwykle regulamin forum viewtopic.php?t=10 oraz netykieta.
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Coś smacznego i dobrego czyli...
Dzięki za przepis
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
-
forumowicz
Obłozyć jabłkami ,włożyć do rekawa do pieczenia .(jabłka antonówka,reneta ,nie obierać ,wydrazyć gniazda)
Mozna skropić kwaskowatą nalewką owocową; pigwówką, agrestówką, wiśniówką, porzeczkówką .Piec w temperaturze 180 stopni.
Gęsina ma specyficzny smak nie należy ,jej zbytnio przyprawiać tylko wydobyć aromat przyprawami jak wyżej.
Mozna natrzeć czosnkiem jak ktos lubi
Smacznego
-
forumowicz
Ps byłoby też super zostawić ją tak ze 2 dni w lodówcekruszynka pisze:Natrzeć tę cudną porcyjkę solą ,pieprzem ,majerankiem .(Dobrze by było ,aby poleżała w lodówce w przyprawach chociaz troszkę.
Obłozyć jabłkami ,włożyć do rekawa do pieczenia .(jabłka antonówka,reneta ,nie obierać ,wydrazyć gniazda)
Mozna skropić kwaskowatą nalewką owocową; pigwówką, agrestówką, wiśniówką, porzeczkówką .Piec w temperaturze 180 stopni.
Gęsina ma specyficzny smak nie należy ,jej zbytnio przyprawiać tylko wydobyć aromat przyprawami jak wyżej.
Mozna natrzeć czosnkiem jak ktos lubi![]()
![]()
Smacznego
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
REWELACJA,na piątek mam już zamówiony ser i biorę się do pracy.
Ba atorka ciasta sama pofatygowała się do Warszawy z dostawą. Miałam tylko dylemat,czy bardziej cieszyć się odwiedzinami,czy smakiem ciasta
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
taki był plan i fajnie , że w 100 % udało się zrealizować
Ciacha , które dostałam od Ciebie były również pysznością , tylko maiały dziwny zapach
...poczułam zapach ,,malizny "
Dobrze , że łosoś ,,number one
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3