Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Yoko91 , ja mam bardzo wysoki numer, 54 tys, czekam dopiero 2 miesiące.Wśród forumowiczów napewno znajdzie się niejedna osoba z podobnym do Twojego numerkiem.Nawiasem mówiąc ja też szukam kogoś, kto czeka podobnie jak ja .Co oczywiście nie znaczy, że rozmowa z pozostałymi miłymi osobami na forum nie sprawia mi przyjemności
Violet,jeśli w Twoim NFZ są tzw.zwroty, to jesteś szczęściarzem.Ja jestem pozbawiona takiej możliwości, poinformował mnie o tym fundusz podczas ostatniego czekania.Także nie mam oczym marzyć .
Czy są nadal, nie wiem - w ubiegłym roku były. Ale i tak najwcześniej mogę pytać w styczniu 2013, wtedy minie 18 miesięcy od powrotu z sanatorium. A swoją drogą to ciekawe, dlaczego w Twoim NFZ nie ma zwrotów, nikt nie rezygnuje ze skierowań - aż nieprawdopodobne. Na stronie mojego NFZ są numery telefonów gdzie można pytać o zwroty - jestem z łódzkiego. Pozdrawiam
Temat zwrotow dogłębnie przerabialam na początku tego roku, kiedy to próbowalam sie dodzwonić do oddziału-bezskutecznie.Napisalam wiec pisemną prośbe, która zostala odrzucona.W odpowiedzi NFZ umieścił formułke, że nie ma TZw.zwrotow ani preferencji zawodowych, że każdy otrzyma swoje skierownie po odpowiednim okresie oczekiwania.
Nie wiem jak są rozdzielane skierowania z tych co rezygnują.....Bo,że rezygnują to pewne.A numery telefonów mojego odzdziału(dolnośląski) też sa podane na stronie, lecz nie wiem komu maja służyć, skoro nie mozna sie dodzwonić...
Pozdrawiam
Witam wszystkich oczekujacych i tych ktorzy już dostali swój przydział do sanatorium a dziela sie z nami informacjami.W połowie lipca miałam weryfikacje skierowania.... mój obecny numer to 5770 i zastanawiam sie ile jeszcze poczekam.
Możę ktoś ma podobny numer.
Witam wszystkich forumowiczów.Chciałam się podzielić informacją,że przez cały tydzień ubyło tylko 65 numerkóe.Więc nic już nie wiem (hi,hi)jak to jest bo ktoś napisał,żę teraz numerki przesuwaja sie szybciej.Pozdrawiam.
Witam szanownych Państwa kolejkowiczów. Ja mam nadal 34294 i jakoś nic się to nie zmienia. Już się zastanawiałem, czy może są jakieś kolejki dla osób bez kolejki? np: z małymi dziećmi na ręku, kombatanci i inwalidzi wojenni ewentualnie honorowi dawcy...
Czy ktos ma podobny nr i boli go kręgosłup to poczekamy razem Pozdrawiam serdecznie i samych bananów na twarzach życzę
witam
krystyno 60.Bardzo Cię proszę abyś napisała kiedy miałaś weryfikacje ...czy na początku lipca?...bo ja tak jakoś chce sie dowiedzieć kiedy przypadnie mój wyjazd do sanatorium,Tak jak piszecie ...jak sie oczejuje juz dłużej niż 18 miesiecy to dłuzy sie to okropnie i czas leci bardzo wolno np. dzisiaj ubyło tylko 20 numerków.Dostałaś do Kołobrzegu,który jest bardzo ładny o każdej porze roku.Byłam 2 razy w Sanatorium Mewa.Było wesoło,zabiegi wykonywane przez sympatycznych rehabilitantów.Jedzenie dobre.Jeden raz byłam w Ciechocinku.Nudzić się nie można.W wielu sanatoriach był basen solankowy.Pozdr.forumowiczów.