Krynica - "Lwigród"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Krynica - "Lwigród"

Post autor: sabe50 »

Witam Wszystkich, śpiących i nie śpiących.
Wykaz krytych basenów w Krynicy-Zdrój/tych większych/
1. Damis - ul.Pułaskiego 71 - / 8 x 22m / - 10,0 zł./45 min. - karnet x 10 wejść - 80,0 zł.
2. Panorama ORW - ul.Wysoka 15 - / 9x18m / - 13,0 zł./60 min. - karnet x 10 - 90,0 zł.
3. Wojskowy ul.Świdzińskiego 4 - / 7 x 14m / - 11,0 zł./60 min. - 7,0 zł./30 min. - brak karnetów.
4. Continental - ul.Nitribitta 4 - / 8 x 12m / - jednorazowe wejście/nie wiadomo na ile/25,0 zł. - karnet x 10 - 200,0 zł.
Wszędzie wymagane czepki.
-pozdrawiam.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj sabe50 :kwiat: wymieniłeś wszystkie baseny w Krynicy...ja nie wiem czy to są plywalnie takie o jakim myślimy 180 glębokości ;)
popływać popływasz..ale dla mnie one byly za płytkie..pozdrawiam i szczęśliwej drogi :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czeżś Małgosiu - widzę że też wcześnie wstajesz. Myślę że ten basen w Damisie może być głębszy/przy takiej długości/ - nigdzie nie mogę namierzyć zdjęć tego basenu. No nic, jutro już będę wiedział - miłego,całego dnia.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Ja zawsze wstaje o tej godzinie..sabe :kwiat:
nie wiem nie znam tego BASENU...ale moze masz rację...może być to basen taki do plywania ..nie do ćwiczeń ;)
Uwazaj na siebie..baw sie dobrze..i nie utop w tym basenie jak juz go znajdziesz ;) ;)
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ja też - mam już fotkę tego basenu ale nie umiem jej wsadzić tutaj - jest na stronie Damisu/a może Damisa/- nie wiem jak to się odmienia. Nie, nie, nie utopię się - przynajmniej mam taką nadzieję
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

od 1 listopada basen w Panoramie jest nieczynny :roll: może w końcu będzie wyremontowany :) a co do głębokości to z jednej strony ma 90cm a z drugiej ok.180 :)
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam principiante ! - dobrze że napisałaś bo jutro tam się wybierałem. Ze zdjęć nie widać żeby wymagał remontu,wręcz przeciwnie. Ale to tylko fotki. Ma 190 cm głębokości/to od nich ze strony/ -dziękuje i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

byłam w Panoramie w czerwcu :!: basen kwalifikował się do remontu :roll: odświeżenia :roll: nie wiem jak to nazwać :? dobrze,że w końcu to nastąpiło :) pozdrawiam i życzę miłego pobytu :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dzięki principiante - miłego dnia i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

W "Damisie" jest normalny pływacki basen w wymiarach 8x22,głębokość 120-180.Dla ludzi z zewnątrz czynny od 15.00.
Może nie dla wszystkich wystarczająco dobry,ale dla "maluczkich" nie niskich ale nie stwarzających problemów był ok.Zimą jak byłam w "Lwigrodzie"niekoniecznie miałam potrzebę ganiania przez pół Krynicy i wystarczał mi ten w Continentalu.....nie startuję w zawodach pływackich,więc nie musiałam trenować.Wystarczała rekreacja.
Zablokowany