Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ela-ela pisze:Najlepsza borowina to Horyniec Zdroj ...
Byłem w Horyńcu, ale byłem też i w Połczynie, a tam twierdzą, że to ich jest najlepsza. Jest tak wspaniała, że nawet kobiety bezpłodne po jej zastosowaniu zachodzą w ciążę.
Zrobiłam rentgen kolana ... mam jakieś zwapnienie rzepki, zmiany zwyrodnieniowe stawu kolanowego i wyciągnięcie wyniosłości międzykłykciowej
Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale jestem załamana .. 17 listopada idę do ortopedy ...Oczywiście prywatnie, bo na NFZ to czekałabym z 3 miesiące, bo to koniec roku przecież
Borowinka w Połczynie jest super.... nadgarstki przestały boleć po kilku zabiegach.
Natomiast jeśli chodzi o wizytę u ortopedy, to u mnie bez względu na porę roku czeka się pół roku No chyba że mamy prywatne ubezpieczenie to dobrego specjalisty czekamy miesiąc.. Ale takie wyjście kosztuje FORTUNĘ.
W przypadku kłopotów z kolanami ..." zwapnienie rzepki, zmiany zwyrodnieniowe stawu kolanowego .." Aqula ,nalezy wspomóc leczenie ,piciem galaretek ,jedzeniem galaret i właczyć żelatynę do menu
Z przykrością informuję że dołączyłam do Waszego Grona. Zdiagnozowano u mnie zwyrodnienie stawów biodrowych i kolanowych..... Wstaje z krzesła... boli, kładę się..... boli.Ledwo łażę. Trwa to od kilku miesięcy i wciąż nasila się. Teraz zaczęły boleć stawy barkowe. Co jest......... ? Wszystko naraz? We wtorek wizyta u ortopedy.
Ewiko chciałoby się powiedzieć "znam ten ból" u mnie zwyrodnienie stawów biodrowych mnie nie dziwi, staw kolanowy już troszkę tak ... Stałam się strasznie ostrożna i wrażliwa na ból ( chodzi o kolano) wyłączyłam w dużej ilości chodzenie po schodach, bo wtedy boli najbardziej, spacery tylko krótkie ... Smaruję czasami kolano jakimiś maściami jak mi ortopeda polecił, a i czasami jak już widzę duży obrzęk tego kolana to nakładam opaskę, ortopeda mówił o bandażu elastycznym.