Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj sabe50 jak juz będziesz wolniejszy to opisz swoje wrażenia..gdzie byłeś co zwiedziłeś
jak ci się mieszka..i jak Krynica podoba udanych zabiegów...pogody...dobrego towarzystwa..i odpoczywaj...teraz to twój czas..czas na zdrowie
cześć Gosia - droga taka sobie bo w deszczu do Nowego Sącza,póżniej już ok,ośrodek super,jestem na 6 pietrze czyli na poddaszu,spokój, cisza chociaż poprzedni turnus jeszcze jest-jutro wyjeżdżają a ja mam początek od jutra, od obiadu.Byłem już w Damisie - nie jest tak daleko-ceny aktualne z tym co pisałem z tym że, do 11- 12.11 pani z recepcji radziła nie przychodzić bo nawet ratownik dzisiaj zgłaszał jej żeby nie wpuszczać więcej ludzi.Póżniej ma być luz.Już jutro po 8 rano mam wizytę w pokoju pielęgniarek / ??? / - a od 14 zaczynam wakacje.
No to super ważne że pierwsze wrażenie jest dobre..teraz masz juz z górki Dobrze że znalazłes basen i zeby tobie czasu starczylo na pływanie
Po drodze masz duzo atrakcji...trzymaj się ciepło..i czekamy na jeszcze..pozdrawiam Goska
w łazience wszystko nowe,w kabinie podkładka antypoślizgowa +" ręcznik" do podłogi.Na ścianie ,na wyciągnięcie ręki przycisk alarmowy-nacisnąłem bo myślałem że wyłączę wentylacje... no to za chwilę dzwoni pielęgniarka i pyta się co się stało - oczywiście przeprosiłem za pomyłkę ale,przy okazji dowiedziałem się że alarm kasuje się od zewnątrz,przycisk przy drzwiach wejściowych do pokoju który pali się na czerwono - no, i jest git
No to pierwszy dzien masz z przygodami:-) uśmiałam się z tego alarmu:-) i takie rzeczy sie zdarzaja:-) jutro juz będziesz wszystko miał pod kontrola:-)