Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Seba, dziękuję pięknie za opis basenów będę mieszkała w Continentalu ale na basen chyba wybiorę się gdzieś dalej bo jednak jest duża różnica w cenie, a ja lubię często się moczyć Mnie do wyjazdu zostały cztery dni bo wyruszam w czwartek ale jadę własnym samochodem.. Ciekawa jestem jaka będzie pogoda w Krynicy bo prognozy straszą od czwartku ciągłym deszczem przez następne dziesięć dni..
Witam miłe Panie z nadal cieplutkiej Krynicy - dzisiaj ma być do 14 stopni ze słoneczkiem/wg norweskiego instytutu meteorologicznego/. O 8 idę już na wizytę.
NNikka - byłem przed chwilą na papierosku, na dole. Continental jest obok. Porównując wygląd Continentala do Lwigrodu, oczywiście nikogo nie urażając, to tak jakby porównać trabanta do merca. Piszę tylko o wyglądzie zewnętrznym i zaznaczam, jest to tylko moja opinia.
Sabe, rzuć okiem w stronę Wojskowego Też się nieźle prezentuje
Korzystaj z dzisiejszej ładnej pogody, rozglądaj......bo od jutra.....ciężki zap.....prz. Pozdrówki.
cześć Basia - kurcze, wczoraj mogłem tam pójść wracając z Damisa/u. No nic,dzisiaj tam zajrzę. Nowa informacja- będę............ SAM W DWÓJCE............ - ale jazda