Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sabe50 pisze:cześć Basia - kurcze, wczoraj mogłem tam pójść wracając z Damisa/u. No nic,dzisiaj tam zajrzę. Nowa informacja- będę............ SAM W DWÓJCE............ - ale jazda
A mówiłam,że się uda? Trzeba zawsze wierzyć w dobrych ludzi i Mikołajów.
Właśnie wróciłem z Panoramy, principiante miała racje - ośrodek w trakcie remontu do 20.12.otwierają przed świętami ale to nie jest sanatorium tylko ośrodek wypoczynkowy - teraz czynne jedno piętro ale bez ogrzewania- dają farelki które należy wyłączyć przy wychodzeniu z pokoju, fajnie nie ?- principiante,jasne,sprawdzaj połączenia. Mijałem Wojskowy,potężny,fakt, naprawdę robi wrażenie.Nie zaglądałem tam bo basen krótki,a tak czy inaczej zdecydowałem się już na Damis. Pogoda w Krynicy przepiękna - może napiszcie że trochę zazdrościcie
nikt więcej już mi nie ewusi ??? - obiad, jak dla mnie mało ale smaczny, dla diabetyków oddzielna stołówka, jak na razie w połowie zapełniona, stoliki 6-osobowe, wygodne,u mnie,przy stoliku 4 panie i 1 pan - kolacja 17,15 a lekarz między 17 a 18.
Ja tez miałam jedynkę i wcale tobie nie zazdroszczę...cieszę się że wszystko sie tobie układa
Byłam w Krynicy niedawno i tam nie długo wrócę..pozdrawiam Goska a jak nie wrócę to będe przejazdem