Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nawet jeżeli na każdym wyjeździe miałabym apartamenty....i tak bym Tobie zazdrościła...czasu,miejsca,spokoju w dwuosobowym pokoju,możliwości robienie tego,na co masz ochotę.Gdyby nie obowiązkowe siedzenie ( póki co ) w domu już dziś bym tam była.....co nie znaczy,że jeszcze nie będę.W Lwigrodzie zawsze mogę mieć miejscówkę ,w Wojskowym również.
Czyli reasumując....ewusiam,zazdraszczam.....i tak po babsku zazdroszczę,w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
sabe50 pisze:mam włączony na dwa gwizdki - SW i NS - żaden problem - tak czy inaczej między 17 a 18 kolacja i lekarz, póżniej jakiś spacer, o właśnie , co to za knajpka wyżej od Wojskowego ? nie pamiętam nazwy - byłem tam za wcześnie bo czynna od 12 - ktoś już pisał o niej tutaj
Chyba chodzi tobie o Piekiełko albo Patria..albo Artystyczna
Ostatnio zmieniony 09 lis 2014 16:36 przez malgorzatas, łącznie zmieniany 1 raz.
sabe50 pisze:NNikka - byłem przed chwilą na papierosku, na dole. Continental jest obok. Porównując wygląd Continentala do Lwigrodu, oczywiście nikogo nie urażając, to tak jakby porównać trabanta do merca. Piszę tylko o wyglądzie zewnętrznym i zaznaczam, jest to tylko moja opinia.
to tam ostania po prawej stronie jest Łemkowska ... w czerwcu ostatni przystanek przed powrotem do Panoramy ciekawy wystrój,oryginalna muzyka i.... piwko łemkowskie