Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kruszynko czytając Twój post doszłam do wniosku, że w tym całym zdarzeniu rzeczywiście musiał być jakiś cel.
Przecież nic nie dzieje się bez przyczyny
Może KTOŚ nad Tobą czuwa i wybrał mniejsze zło
Któż to wie
Kruszynko dzwoniłam do fachowca od złamań. Nie jest to groźne złamanie. Najważniejsze, że jest bez przemieszczenia. Jak już wiesz czeka Cię 2 tygodnie gipsu, potem 2 tygodnie chodzenia w stabilizatorze, ale o tym zadecyduje lekarz ortopeda. Nie każdemu każą chodzić w stabilizatorze. Specjalna rehabilitacja tez nie jest zawsze konieczna, może ale nie musi być. Samo chodzenie już jest rehabilitacją. Po około 1 do 1.5 miesiąca od zdjęcia gipsu noga powinna wrócić do sprawności i wtedy już możesz ruszać na balety. Życzę cierpliwości i zdrowia . Pozdrawiam . Agnieszka
Aguasia dostajesz ode mnie serduszka dwa, jedno dasz komuś bliskiemu
Bardzo Ci dziękuję ,wszyscy mnie straszą ,gdzieś na forach 6-cioma tygodniami i więcej
Uf odetchnełam .Może te 14 dni wyleżę ,teraz żeby nie leżeć już dłużej ,to będę o poleżenie teraz bardzo dbała ,by mi nie przedłuzyli
Pozdrawiam serdecznie
Anusiu leżę jak ta .... w łóżku i okazuje się że jak dzisiaj leży moja biedna noga wyżej na podusi to ustapił lekko ból stopy .Tak ogólnie ok jak nie chodzę ,a nie chodzę to leżąc nie boli .To jakieś pocieszenie .Piję już wapno ,jutro gotuje ktosik galaretkę (zimne nozki) będę jadła 8 razy dziennie
Kociu zapomniałam ,że w moim wieku na poreczach się nie zjeżdza ,tylko stąpa po stopniach na klatce ,ja i o tym zapomniałam i zjechałam po stopniach conajmniej z 5
Pamietajcie kobietki jak facet dzwoni na gwałt nie wolno szybko biec
pozdrawiam cieplutko