Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj stas5c! Kudowa jest kurortem atrakcyjnym, byłam tam w sierpniu 2011. Nie wiem jak będzie w grudniu, przecież jest to okres przedświąteczny. Zwracam się z prośbą do pozostałych uczestników forum o informację o pobycie w tym okresie. Może ,ktoś był w KODZE to proszę o info.
Byłam w Kodze w sierpniu 2013.
Obiekt - późny Gierek. Łóżko miałam z tragicznym materacem przy schorzeniu kręgosłupa. Nie ma możliwości rezerwacji. Jedynki po uważaniu. Niestety nie miałam szczęścia i trafiłam fatalnie . Jedzenie możliwe, chociaż panowie narzekali na małe porcje. Na miejscu tylko gimnastyka indywidualna- salka słabo wyposażona, krio, lampy. Reszta zabiegów w łazienkach w parku i Zameczku - fajny spacerek ok 300m.
Sama Kudowa fajna jest gdzie pospacerować, można wybrać się do Czech. Tańce w 3 lokalach.