Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tak mało jest informacji na temat CRR(Centrum Rehabilitacji Rolników) w Iwoniczu,wyjeżdzam tam 17.10 a wiele pytań jeszcze mnie nurtuje np:czy jest ogólnie dostępny internet,zasięg komórkowy,czy łatwy dostęp do żelazka,pralki,powieszenia prania.Bardzo proszę i z góry dziękuję za wszelkie informacje!
Żelazko gdzieś tam jest.z zasięgiem internetowym jest mały problem,jest tylko w jednym miejscu na korytarzu.Ale to nie są aż tak istotne sprawy. Ważne jest to ze zabiegi są wszystkie na miejscu,ładne i czyste pokoje,jedzenie bobre i wystarczające.Noi super personel. Muzo rozrywki i wycieczek. Podkreślam ze ccr jest jednym z lepszych sanatorium w Iwoniczu. Bylem tam i jeszcze powrócę. Pozdrawiam. Jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz.
Bardzo Ci dziękuję na razie tylko Ty jesteś mi pomocny Kuracjuszu61 Dzięki! Najbardziej ciekawa jestem czy jest pralka,nie bardzo chce mi się dzwigać tyle tobołów a z suszeniem prania ręcznego teraz w jesieni też może być problem.I jeszcze jedno, daleko jest kościół? Pozdrawiam
kościół jest 10 minut drogi od ośrodka zresztą cały rynek i sklepy są tam a żelazko jest na korytarzu z prasowalnicą z recepcji trzeba wypożyczyć żelazko, można prasować tylko na korytarzu pralki nie ma a suszenie na balkonie ogólnie jest bardzo fajnie zgadzam się obsługa jest super jedzenie dobre kolacja o 17 więc nieraz można na wieczór coś se dokupić czajnik też jest na korytarzu można se zrobić coś pić prawie codziennie jest jakaś wycieczka po okolicy , na Węgry, na Słowację piesze wędrówki no to oczywiście trochę kosztuje