CRR IWONICZ ZDRÓJ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
adzia07
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2012 20:27

CRR IWONICZ ZDRÓJ

Post autor: adzia07 »

Tak mało jest informacji na temat CRR(Centrum Rehabilitacji Rolników) w Iwoniczu,wyjeżdzam tam 17.10 a wiele pytań jeszcze mnie nurtuje np:czy jest ogólnie dostępny internet,zasięg komórkowy,czy łatwy dostęp do żelazka,pralki,powieszenia prania.Bardzo proszę i z góry dziękuję za wszelkie informacje!
kuracjusz61
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2011 17:20

Re: CRR IWONICZ ZDRÓJ

Post autor: kuracjusz61 »

Żelazko gdzieś tam jest.z zasięgiem internetowym jest mały problem,jest tylko w jednym miejscu na korytarzu.Ale to nie są aż tak istotne sprawy. Ważne jest to ze zabiegi są wszystkie na miejscu,ładne i czyste pokoje,jedzenie bobre i wystarczające.Noi super personel. Muzo rozrywki i wycieczek. Podkreślam ze ccr jest jednym z lepszych sanatorium w Iwoniczu. Bylem tam i jeszcze powrócę. Pozdrawiam. Jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz.
adzia07
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2012 20:27

Post autor: adzia07 »

Bardzo Ci dziękuję na razie tylko Ty jesteś mi pomocny Kuracjuszu61 Dzięki! Najbardziej ciekawa jestem czy jest pralka,nie bardzo chce mi się dzwigać tyle tobołów a z suszeniem prania ręcznego teraz w jesieni też może być problem.I jeszcze jedno, daleko jest kościół? Pozdrawiam
osia
Na forum od: 10 paź 2012 19:00

Post autor: osia »

kościół jest 10 minut drogi od ośrodka zresztą cały rynek i sklepy są tam a żelazko jest na korytarzu z prasowalnicą z recepcji trzeba wypożyczyć żelazko, można prasować tylko na korytarzu pralki nie ma a suszenie na balkonie ogólnie jest bardzo fajnie zgadzam się obsługa jest super jedzenie dobre kolacja o 17 więc nieraz można na wieczór coś se dokupić czajnik też jest na korytarzu można se zrobić coś pić prawie codziennie jest jakaś wycieczka po okolicy , na Węgry, na Słowację piesze wędrówki no to oczywiście trochę kosztuje
ODPOWIEDZ