Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A mi się podoba ten pomysł z umieszczaniem rzetelnej fotograficznej informacji o jakimś miejscu. Można w ten sposób podpowiedzieć wszystkim, którzy nie znają danej miejscowości co warto zobaczyć, a tym, którzy już tam byli dostarczyć wspomnień. Sama stałam się Fanką Lądka Zdroju. A nawet idąc śladami klubowiczów tego miasteczka zamieściłam już kilka fotek z mojego październikowego pobytu. Myślę, że w ten sposób możemy opisać inne równie piękne miejscowości.
Goreczko Wszystkim sie ten pomysł podoba I dlatego mamy już dokumentacje nie tylko z Lądka. Jest Kołobrzeg, jest Szczawnica , jest Ustroń, jest Krynica, jest Ciechocinek, są chyba Duszniki ( przepraszam, jeśli coś, a tym samym kogos pominęłam) I są fani tychże miejscowości