Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dopiero co niedawno - czytajcie - wczoraj - wpadł mi w oko staż sanatoryjny Imć Admina.
Mam maly staż forumowy - czyżby umknęła mojejmu postrzeganiu Jego sanatoryjna relacja - historia - wspomnienie.
Bo nawet jeśli gdzieś ją ulokował to i tak będzie pretekst do postawienia go w spowiednicy.
Więc jak, gdzie i kiedy to się zdarzyło ?
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
hmmmmm ..... Imć Admin jest od administrowania (opiekowania się) forumową stroną więc nie musi bywać w sanatorium ..... a Imć jacky6 nabija kolejne posty ?
Myślę ,ze nie potrzeba tu żadnego stażu aby bywać na Forum. Ja pewnie gdyby nie wcześniejszy wypadek nie wyjechał bym do sanatorium . mimo normalnych dolegliwości w tym wieku (moim) zasuwałem na budowie aż furczało .składki zdrowotne i na ZUS płacilem b. wysokie . jestem zdania ,ze ilość wyjazdów do sanatorium to każdego prywatna sprawa. Bardziej martwi mnie to ,że ludzie ukrywają (nie wszyscy) oczywiście z jakich są stron (NFZ) .Pozdrawiam