"Stomil" Rymanów Zdroj 7.03-28.03

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sweetdreams
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2011 10:42

"Stomil" Rymanów Zdroj 7.03-28.03

Post autor: sweetdreams »

Naprawde nikt tam nie jedzie w tym czasie? No to niedobrze. Czekaja mnie 3 tyg nuuuudy;)
A moze jednak ktos sie odezwie. Licze na to,jest jeszcze troche czasu:)
jagoda
Na forum od: 20 sty 2011 22:35

Re: "Stomil" Rymanów Zdroj 7.03-28.03

Post autor: jagoda »

Witam,bylam wRymanowie juz trzy razy jest bosko,,tylko musi byc odpowiednie towarzystwo,Sa fajne wycieczki do Slowacji,,na Wegry wez paszport moze pojedziecie do Lwowa,naprawde jest co robic.Balety masz super na miejscu,schodzisz do kawiarenki wkapciach(hahhahahahh)Ja bylam wZimowicie i Ekskulapie to mialam kawal do Stominu na balety,ale i tak warto bylo.Pozdrawim serdecznie i zycze milego pobytu.Ja wlasnie jak ty szukalam kogos na wyjazd do Swinujscia,ale tez nikt sie nie odezwal jutro wyjezdzam,mam nadzeje ze bedzie super....... :lol:
sweetdreams
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj. Dzieki za informacje. Ciesze sie,ze jest tam fajnie. Mam nadzieje,ze jednak ktos kto tez tam jedzie w tym samym terminie co ja jednak sie odezwie. Tobie zycze milego i pelnego atrakcji pobytu w sanatorium no i super towarzystwa;) Pozdrawiam
adzia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 lut 2011 15:18

Post autor: adzia »

ja jade w tym samym terminie :)
Awatar użytkownika
Ewusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 08:25
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 13

Post autor: Ewusia »

Byłam w Stomilu 2 lata temu, było super. Balety w Zielonym domku lub na miejscu, wyżywienie całkiem niezłe, warunki mieszkaniowe też niczego sobie. Lepsze pokoje z nowszymi łazienkami są na ostatnim piętrze i niestety mają okna od północy, dodatkowo przysłonięte lasem. Ja byłam w 115. czwórka, ale towarzystwo super, no i te widoki. Zabiegi w budynku obok, trochę za krótkie jak dla mnie, stołówka na miejscu. Warto tam jechać, a jeżeli ktoś lubi szusować to są w pobliżu - samochód niezbędny - dwa świetne stoki Puławy i Chyrowa. Polecam!
sweetdreams
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziekuje Ewusia za informacje. Mysle ze bedzie fajnie. Najwazniejsze to dobre towarzystwo a takie pewnie tam bedzie. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ