Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No i fajnie......A jak dojdą balety .....
Och, zazdroszczę Twojej kuracji w Krynicy. Ja równo rok temu kończyłam mój pobyt w sanatorium wojskowym.......
Dziś tylko wspominam i oglądam piękne zdjęcia.......
Bardzo bym chciała tam wrócić. Może mi się kiedyś uda.....
Basia - jak już tak zachwalasz Wojskowy to dzisiaj tam pójdę i wejdę do środka, wcześniej tylko przechodziłem obok,idąc i wracając z Panoramy - kruszynka babcia Malina to na górze parkowej ? - Gosia, z tą nogą to się zgadza
Cieszę się że zgadłam ...masz to samo co ja W Wojskowym świetnie grają...bedziesz się dobrze bawił..ale idź wcześniej po bilet..zebyś nie siedził w drugiej sali ..nie będziesz widział orkiestry..i tańczących par
Pani bilety sprzedaje od 14h
na Wojskowy, i nie tylko, przyjdzie czas - teraz są znajomi ,tutaj obok na Cichej, mają rowery,mój też - aha,nie wiem czy już pisałem o tym, w Damisie wypożyczenie roweru 1h/6,0 zł. - cały dzień 30,0 zł.
- Basia - pisałem wcześniej że będę trochę się dokształcał,/no ale tak bez przesady/, tak że coś się tam uczę i przy okazji piszę na NS - do obiadu, póżniej, chyba, rower