Ja pamiętam szkołę stosunek do nauczycieli rodziców etc .A co mogą rządzący jak nacisk społeczeństwa na łagodzenie prawa jest już gorszym schorzeniem niż rak?
Nic nie mogą ,tylko uchwalać takie prawne bezprawie.
Miłego wieczoru

Nie od miesiąca lecz od ponad 2 lat.darek pisze: Od kilku lat mamy coroczną powtórkę z ROZRYWKI
Zastanawiam się Kto ,kto wydał zgodę na po południowy Marsz gdzie od ponad miesiąca było wiadomo ,że Uczestniczyć w nim Będą Grupy Kibiców , którzy na czas owego Święta Zawarli rozejm i wszystkie SIŁY SKIEROWALI przeciw Policji BO.......
darek pisze: Zastanawiam się oglądając TVP -INFO , POLSAT czy TVN-24 co i dlaczego nie wyłapano tak nie wyłapano udających się na Marsz PROWOKATORÓW - wszyscy wiedzieli Kim sa Te osoby i Zaczynam podejrzewać ,że może i na rękę Organizatorom było ,że wśród manifestantów są i Oni.
może by tak wprowadzić referenda na temat zgody na manifestacje ?darek pisze: Zadam inne PYTANIE
Warszawiakom
CZY WY CHCECIE TAKIEGO MARSZU , gdzie 1/4 Warszawy jest do remontu bo ktoś Sobie ubzdurał ,że Jego MARSZ jest NAJWAŻNIEJSZY
Wszak był już jeden Prezydencki
ok
Rozumie ten Pan nie jest ich Prezydentem
darek pisze: Szkoda ,że inne Nacje umieją Świętować swe Święto a my nadal jesteśmy w...
a może powrót do 22-lipca będzie mniej ludzi w Warszawie bo urlopy i nie będzie takiej mobilizacji tych od zadym
a ileż to inaczej na świat spoglądąjących mruczy pod nosem - KOMUNO WRÓĆ...darek pisze: a może powrót do 22-lipca będzie mniej ludzi w Warszawie bo urlopy i nie będzie takiej mobilizacji tych od zadym
to już tak szybko policja zidentyfikowała lokalizacje adresowe chuliganów ?Alice pisze: Warszawiak wywołany do tablicy.....w wiadomościach podają,że wśród zadymiarzy większość nie jest mieszkańcami Warszawy.
Ja Polka,nie Warszawianka,nie chcę ani takich zadym,ani takiego kraju,w którym jest tyle podziałów.
Gdybym była doradcą Prezydenta miasta ( Darku,może zostaniesz?) szkodami obciążyłabym organizatorów.
Żyjemy w kraju w którym jest wolność w organizowaniu wieców,marszów,zgromadzeń.Nie ma możliwości nie wydania zgody.
Inne przyjezdne,wybacz Darku,również ze Śląska też odbijają się niesmacznie mieszkańcom.
medi pisze: Nie oglądam tego co nam raczy pokazać nasza Najjaśniej Nam Panująca Telewizja bo ....pamiętam 3 maja ok.30 lat temu ,pamiętam bo byłam i widziałam na własne oczy ...my też byliśmy młodocianymi bandytami którzy nie wiedzieć dlaczego byli niezadowoleni z rządów ówcześnie panujących .Nie wszystko co nam podają media jest w 100% prawdą pamiętajcie o tym![]()
![]()
Tak, czasy pełnego patriotyzmu już nie wrócą.kruszynka pisze: Nie porównuj czasów i młodych ludzi bo porównania juz nie ma .To co było nie wróci ,czyli szacunek ,bo bandyci młodzi nie maja go.

A ja jestem dumna, że moje dziecko nie pojechało i nie jest to brak ideałów.Bo ideały ma i jest ambitne. W inny sposób stara się o godne życie i pracę dla siebie, bo ma trochę więcej (śmiem twierdzić) rozumu niż ci bandyci, którzy byli w Warszawie. Nie jest mu łatwo, ale nigdy nie posunąłby się do aktu chuligańskiego czy wręcz bandyckiego.medi pisze:Moje też nie pojechały i ...wcale z tego się nie cieszę ,cóż ...brak ideałów ,Matka na moście w Warszawie szła w pochodzie na ZOMO-wców uzbrojonych w pały a dzieci ....szkoda gadać na ten temat .