Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sabe50 pisze:wtedy, jeszcze nie było term - tam macie jeszcze kilka ładnych jeziorek - można popływać - aha, oczywiście świetna drużyna, i dobre piwo
No...BA juz cię lubię za tę Drużunę Browar tez niczego sobie...warto wskoczyć i zobaczyć...zapraszam..
a jeziorka mamy ale trzeba w nie duzo pracy i funduszy włożyć...jak wszędzie..
-no tak ale,ale /z tym piwem/- biorąc pod uwagę mój regionalny patriotyzm to ..............jednak WARKA - ale to tak ,na marginesie - w Krynicy nie ma czeskiego piwa !
Basia - przepraszam - miałem odpisać i jakoś to umknęło - Krynica opustoszała tylko na 1 dzień - wczoraj dojechał turnus z NFZ ale na sanatoryjne -/nie na szpitalne/- z tą modą to może nie będę pisać - z miejsca można poznać po co i dlaczego ktoś tutaj przyjechał
sabe50 pisze:-no tak ale,ale /z tym piwem/- biorąc pod uwagę mój regionalny patriotyzm to ..............jednak WARKA - ale to tak ,na marginesie - w Krynicy nie ma czeskiego piwa !
Tak jak pisałam,o słowackie łatwiej
Sądząc po wyborze "Warki" toś mazowszanin z południa....ja tam gdybym piła skłaniałabym się ku "Królewskiemu"