Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Piotr4074
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2014 13:24
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Post autor: Piotr4074 »

Witam,
Wyjeżdżam do Krynicy Zdrój na turnus od 3 do 24 grudnia, do 20-go Szpitala Wojskowego, z miejscowości Żnin (kuj-pom), zabiorę chętnych z tych okolic lub po drodze (jadę przez Łódź), mam 4 miejsca wolne, póki co:) [tel], [email]
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 22:03 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: Krynica Zdrój - zabiorę osoby.

Post autor: jan19557 »

Zazdroszczę lokalizacji, piękne miejsce. Mieszkałem trzy budynki wyżej. Będziesz zadowolony. Miłego towarzystwa i postaraj się wrócić cały na wigilię do domu.
Piotr4074
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję za pocieszenie :) Przyda się na ten "pierwszy raz":-) Cieszę się, bo wszyscy piszą, że jest tam naprawdę bardzo fajnie, nie widziałem złego zdania na temat Krynicy. Nie do końca chodzi mi o atrakcje, choć na tak długi okres pewnie przyda się parę dla zabicia czasu, ale najważniejsze, że ludzie są zadowoleni z zabiegów i obsługi. Przyda mi się taka odmiana na mój "zorany" kręgosłup.
Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy i dziękuję za wszelkie informacje, które tu znalazłem:)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

I....znów Krynica :D A mnie ściska z zazdrości :(
Piotrze gratuluję przydziału do Wojskowego. Bylam, widzialam, potwierdzam ......Tylko same dobre opinie.
Życzę dobrej kuracji i odpoczynku
Basia :kwiat:
Piotr4074
Kuracjusz
Kuracjusz

Basiu, dziękuję za kolejne potwierdzenie, że dobrze trafiłem:) Teraz już nie mam żadnych wątpliwości:)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Jak wrócisz, zdaj nam koniecznie relację. Czasem bywa tak, że różni ludzie jadąc w te same miejsca , maja całkiem różne opinie na ten sam temat.....
pozdrawiam
Piotr4074
Kuracjusz
Kuracjusz

Myślę, że moja opinia będzie pewnie w podobnym tonie jak reszty - nie jestem wybredny i niewiele potrzeba mi do szczęścia:), ale nie omieszkam opisać swoich wrażeń:)
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: sabe50 »

cześć Piotrek, teraz wróciłem z pod Wojskowego - dużo aut od ulicy ale oni cyhyba mają parking z tyłu / obok,bramka wjazdowa,chyba na pilota tak ja w Lwigrodzie - ale trafiłeś - zdążysz dojechać na Wigilię ?
Piotr4074
Kuracjusz
Kuracjusz

Cześć, dzięki za info, coś tam czytałem o parkingu. Jest podobno strzeżony i niestrzeżony, rozejrzę się na miejscu. Sam jestem ciekaw, czy zdążę na Wigilię, ale to pewnie zależy od lekarza prowadzącego, czy wypuści nas wcześniej, bo jeśli planowo, to raczej nie dam rady. Mam 650 km do przejechania, a nie wiadomo jaka będzie pogoda i drogi w Wigilię.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj Piotrze :kwiat: wydaje mi się że nie będzie problemu...to sa święta więc dużo ludzi bedzie wyjeżdżalo wcześniej..jak byłam we wrześniu to nie bylo świąt i tez puszczali 2 dni wcześniej na weekend..tylko trzeba zgłosić u ordynatora..i w planowaniu juz na poczatku...zebyś wykorzystał wszystkie zabiegi :kwiat:
Będąć w Świeradowie..gdzie to tez szpital tez ludzie jechali na święta do domu..jak turnus trwał do poniedziałku..to ludzie juz jechali w piątek do domu..pozdrawiam
W Wojskowym Szpitalu w Krynicy nie robią żadnych problemów...chyba że chcesz sobie wyjechać tydzień wcześniej...to nad tym bym sie zastanowiła ;)
Zablokowany